-->

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤ !

Πραγματοποιήθηκε χτες (Δευτέρα) η προγραμματισμένη ενημέρωση των εργαζομένων στο ΚΑΤ από συναδέλφους "διαθέσιμους" του Φλέμιγκ. Η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική από όλους τους εργαζόμενους. Η περιοδεία κράτησε αρκετές ώρες και σε πολλά τμήματα έγινε καλή και αναλυτική συζήτηση. Η κοινή διαπίστωση είναι πως δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου ενημέρωση για το τι πραγματικά συμβαίνει στα Νοσοκομεία που κλείνουν και στους εργαζόμενους σ' αυτά. (Χαρακτηριστική του κλίματος η ερώτηση: "Βγήκαν και ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ σε διαθεσιμότητα;")
Αν και ήταν μικρή η ομάδα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σωματείου, η δουλειά που έγινε ήταν πολύ καλή. Μοιράστηκαν πάνω από 500 ανακοινώσεις που κέρδισαν το ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν πολλοί συνάδελφοι.
   Το συμπέρασμα απ' αυτή την πρώτη εξόρμηση είναι πως πράγματι υπάρχει η ανάγκη να απευθυνθούμε στους συναδέλφους των άλλων νοσοκομείων, να τους ενημερώσουμε αντικειμενικά, να τους πούμε την αλήθεια και να ανοίξει το ζήτημα συνολικά σ' όλα τα νοσοκομεία. Γιατί μόνο αν αγωνιστούμε από κοινού, μπορούμε να αποκρούσουμε την επίθεση που δέχεται η Περίθαλψη του λαού και οι εργαζόμενοι στην Υγεία.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

ΜΗΝ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ!

ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΜΑΘΗΜΑ" Σ' ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.