-->

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΨΥΧ/ΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

    Σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου,τριακόσιοι περίπου εργαζόμενοι του ψυχιατρικού νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ - "Δαφνί") προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της διοίκησης του νοσοκομείου. Ο (νέος) διοικητής Παύλος Θεοδωράκης απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία! Θορυβήθηκε από τι ακριβώς; 
   Επίσης πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση έξω από το υπουργείο υγείας και η συνάντησή, μαζί με εργαζόμενους απο τα ψυχ/κα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και του "Δρομοκαίτιου" με την υφυπουργό κ. Μακρή. 

   Επιβεβαιώθηκε η απόφαση του Υπουργείου να προχωρήσει σε διαθεσιμότητες εργαζομένων, χωρίς να ξεκαθαριστεί ποιούς κλάδους θα αφορά, ποιόν αριθμό κλπ.
   Σε νέες Γ.Σ. θα προχωρήσουν άμεσα οι συνάδελφοι για να κλιμακώσουν τον αγώνα τους κ αι να αποφασίσουν νέες κινητοποίησεις. 

   Θα είναι δυναμικά παρόντες στην κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει τα Σωματεία της Περιφέρειας για 29-11-2013, στην οποία συμμετέχουν και τα νοσοκομεία της Αττικής με 4ώρη στάση εργασίας  που αποφάσισε η ΠΟΕΔΗΝ (11π.μ.- 3μ.μ.) και συγκέντρωση στις 12 μ. στο υπουργείο Υγείας, μαζί με την ΟΕΝΓΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.