-->

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΔΗΓΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 9/12.

Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων, Επιτροπών Αγώνα και Εργαζομένων Νοσοκομείων Αττικής

Δελτίο Τύπου,



Σήμερα στις 4/12/2013 με πρωτοβουλία του Συντονιστικού Πρωτοβάθμιων Σωματείων, Επιτροπών Αγώνα και Εργαζομένων Νοσοκομείων Αττικής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη 40 περίπου οδηγών από 9 νοσοκομεία της Αττικής (Ερυθρός, Αγ. Σάββας, Θριάσιο, Αττικό, Νίκαια, Σωτηρία, Γεννηματάς, Ελπίς και Ευαγγελισμός).

Κοινός τόπος ήταν η οργή απέναντι στις διαθεσιμότητες- απολύσεις του κλάδου των οδηγών (1300 πανελλαδικά) που σχεδιάζει η κυβέρνηση και η διάθεση για συντονισμό και αγώνα για την απόκρουση των μέτρων αυτών.

  • Προτάθηκε η συμμετοχή των οδηγών στην κινητοποίηση μαζί με όλους τους διαθέσιμους- απολυμένους την Παρασκευή 6-12-2013 στα Προπύλαια με κάλυψη είτε από τα πρωτοβάθμια σωματεία των νοσοκομείων, είτε από την ΠΟΕΔΗΝ.
  • Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα για μαζική συμμετοχή στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει καλέσει η ΠΟΕΔΗΝ για την Τετάρτη 11-12-2013.
  • Προτάθηκε επίσης η δημιουργία επιτροπής αγώνα οδηγών 
  • Αποφασίστηκε μια νέα μαζικότερη σύσκεψη των οδηγών των νοσοκομείων την Δευτέρα 9-12-2013, στις 6μμ στο αμφιθέατρο του Αγ. Σάββα.

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία των νοσοκομείων της Αττικής και την ΠΟΕΔΗΝ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να σταθούν στο πλάι των συναδέλφων που βρίσκονται πρό της διαθεσιμότητας- απόλυσης. 



Σήμερα αυτοί, αύριο εμείς! Τώρα όλοι μαζί στον αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.