-->

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΔΗΓΩΝ - ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ

   

Πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα η σύσκεψη των οδηγών στα νοσοκομεία. Στο Αμφιθέατρο του "Αγ. Σάββα" μαζεύτηκαν πάρα πολλοί οδηγοί και συζήτησαν για αρκετή ώρα σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

   Διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά πως εφαρμόζεται η μέθοδος του οριζόντιου αποκεφαλισμού ολόκληρου του κλάδου μόλις 2 - 3 μήνες μετά την υποτιθέμενη ολοκλήρωση της κινητικότητας στα νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η Τροϊκανή κυβέρνηση έχει ήδη εκδηλώσει τις προθέσεις της. Κανείς πια δεν πιστεύει πως δεν θα απολύσουν συναδέλφους. Αυτό που ίσως δεν ξέρουν ακόμα είναι αν μπορούν να το περάσουν στην κοινωνία. Γι' αυτό οι παλινωδίες και οι διαρροές πληροφοριών από τα παπαγαλάκια. Προετοιμάζουν και δοκιμάζουν την ανοχή μας.

   Συνάδελφοι, όποιος ακόμα πιστεύει πως δεν θα έρθει η σειρά του, πως δεν θα απειληθεί η δουλειά και η ζωή του, όποιας ειδικότητας και αν είναι, αγνοεί την πραγματικότητα.
Είναι λοιπόν απαραίτητο τώρα περισσότερο από ποτέ, να ενωθούμε όλοι και να εκδηλώσουμε την αντίθεσή μας. Αντίθετα απ' ότι εντέχνως διαχέεται στην κοινωνία, οι αγώνες έχουν αποτέλεσμα όταν γίνονται δική μας υπόθεση, όταν δεν περιμένουμε από φωτισμένους ειδικούς - επαγγελματίες συνδικαλιστές ή άλλους να δρουν  για λογαριασμό μας. (Πρόσφατο είναι το παράδειγμα του νοσοκομείου της Ικαρίας που δεν κατάφεραν να το κλείσουν.)

   Όπως τονίζουν οι οδηγοί στην σύντομη ανακοίνωσή τους,
 "...Αν σήμερα ξεκινούν από τους οδηγούς, αύριο θα έρθουν στις τραπεζοκόμες, στους εργαστηριακούς, στους βοηθούς θαλάμου, τους διοικητικούς, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς..."
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΠΜ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.