-->

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΝΟΣ. ΜΟΛΑΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ: ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων στην βουλευτή κ. Πατριανάκου, με αφορμή πρόσφατη ερώτησή της στη βουλή σχετικά με το νοσοκομείο. Πρόκειται για μακροσκελή και αναλυτική επιστολή. Αν κάνει κανείς τον κόπο να τη διαβάσει όμως, μέσα από την κατάσταση και το "χαρακτήρα" του νοσοκομείου Μολάων θα δεί το δικό μας Φλέμιγκ. Γι' αυτό και είναι ίδιες οι αγωνίες και ίδια σχεδόν τα ερωτήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι στον υπουργό.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΊΘΕΣΗ. 

ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΈΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΓΝΩΡΙΜΟ...:

<<.......το Νοσοκομείο Μολάων ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. Μην παίζετε με τις λέξεις.  Δεν θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και να δούμε λουκέτο στην πόρτα,  τουλάχιστον σε ότι αφορά στο άμεσο μέλλον.  Το λουκέτο μπαίνει εσωτερικά σιγά - σιγά και ύπουλα. Η ερώτηση, λοιπόν, δεν είναι αν το Νοσοκομείο θα κλείσει.  Η ερώτηση είναι: Πώς θα λειτουργήσει, το Νοσοκομείο, με μισό προϋπολογισμό και μισό προσωπικό;  Αυτονόητο είναι ότι θα λειτουργήσει ως μισό Νοσοκομείο, δηλαδή ένα αναβαθμισμένο Κέντρο Υγείας.
  Με ένα εκατομμύριο , λειτουργείς σαν σούπερ μάρκετ, με τριάντα χιλιάδες, λειτουργείς σαν ψιλικατζίδικο.   Απλά μαθηματικά.

Η εξίσωση είναι απλή.  Τα χρήματα και το προσωπικό δεν επαρκούν για την πλήρη λειτουργία των δύο Νοσοκομείων.  ΄Αρα θα υποβαθμιστεί το ένα για να στηριχτεί το άλλο.  Και αυτό προς το παρόν, γιατί αύριο δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Ζητήσατε από τον Υπουργό στη Βουλή να ενισχύσει την Παθολογική της Σπάρτης. Και την ενίσχυσε. Αποδυνάμωσε την Παθολογική Κλινική των Μολάων. Μετακίνησε από τους Μολάους Παθολόγους να εφημερεύουν στη Σπάρτη, στερώντας από τους Μολάους μέρες εφημερίας....>>

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.