-->

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή που μας πέρασε η κοπή της πίτας του Σωματείου μας. Όπως αναμενόταν, πολλοί συνάδελφοι από το νοσοκομείο, αλλά και πολλοί από τους "σκορπισμένους" της κινητικότητας, και συνταξιούχοι συναντηθήκαμε στο φιλόξενο "studio Μαυρομιχάλη" που ευγενικά μας παραχώρησε το χώρο του για την εκδήλωσή μας. Πολλοί συνάδελφοι συναντήθηκαν μετά από πολύ καιρό ενώ πολλοί έστειλαν τις ευχές τους χωρίς να καταφέρουν να έρθουν. Αρκετοί, κυρίως από τους νοσηλευτές (δεν είναι και πολλοί), δούλευαν την Κυριακή και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

 
Τυχερός ήταν ο μικρός Νικόλας που μαζί με το φλουρί, κέρδισε και την παρακολούθηση μιας παιδικής παράστασης που και πάλι οι άνθρωποι του θεάτρου ευγενικά προσέφεραν. Τους ευχαριστούμε!
   Οι περισσότεροι παρέμειναν μετά το κόψιμο της πίτας και παρακολουθήσαμε μια εκπληκτική παράσταση, γεμάτη μουσική και λαϊκά τραγούδια.

   Τόσο ο  Γ. Νινιός ως πρωταγωνιστής όσο και οι  Στ. Κρούσκα και Μ. Κατσούλη υπήρξαν εξαιρετικοί, όχι μόνο ως ηθοποιοί αλλά και ως ερμηνευτές και μουσικοί. Το θέατρο, που ήταν γεμάτο, μετά την παράσταση μετατράπηκε για τους εργαζόμενους του Φλέμιγκ σε λαϊκό πάλκο και οι ηθοποιοί σε ρεμπέτικη κομπανία που - με το τσίπουρο κερασμένο - δημιούργησαν κέφι και ζέσταναν την ατμόσφαιρα. Δεν άργησαν να πέσουν και οι πρώτοι χοροί....
   Οι εντυπώσεις που άφησε η βραδιά ήταν θετικές απ΄όλες τις απόψεις, καλύτερες ίσως από τις αναμενόμενες. Καλή ιδέα είναι να τηντην εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερον να την επαναλάβουμε και να την καθιερώσουμε!
Υγεία λοιπόν και δύναμη σε όλους!
Αγωνιστικό και Εξεγερμένο το 2014!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.