-->

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Όσο υπάρχει αυτή η τραγική κατάσταση στην περίθαλψη, τόσο θα δημιουργούνται αντιστάσεις και αναφορές σ' αυτήν. Επανήλθε χτες Σάββατο με δημοσίευμά της, στα πλαίσια του αφιερώματός της για την υγεία, στο Α. Φλέμιγκ η "Εφημερίδα των συντακτών". Γνώριμο το Νοσοκομείο από την εποχή του "μαύρου Αυγούστου" στον συντάκτη της εφημερίδας , ο οποίος είχε κάνει και τότε αναλυτικό άρθρο. Πήρε λοιπόν το νήμα από εκείνη την αναφορά του και το έφτασε μέχρι την σημερινή κατάσταση. Νομίζουμε πως η ενημέρωση των αναγνωστών της εφημερίδας είναι αντικειμενική και αληθινή. Ελπίζουμε να ανανεωθεί το ενδιαφέρον της εφημερίδας και των αναγνωστών της για το νοσοκομείο μας και στο αμέσως επόμενο διάστημα. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΓ1. Τελικά ο δαίμων του τυπογραφείου περείσφρησε και "βάφτισε" Καρδιολογική την Πνευμονολογική που μετακόμισε στο ΓΟΝΚ. Όσοι γνωρίζουν το νοσοκομείο καταλαβαίνουν αμέσως. Η αντικειμενικότητα του κειμένου πάντως δεν αλλάζει.

ΥΓ2. Όσο και να κρύβεται η πραγματικότητα, όσο και να λιβανίζεται πολιτική της κατάργησης της δωρεάν περίθαλψης και των λουκέτων από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, η αλήθεια τελικά πάντα θα βρίσκει τη "φωνή" της στο βαθμό που εμείς οι εργαζόμενοι δεν το βάζουμε κάτω και επιμένουμε στο δίκιο μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.