-->

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σωματείο Νοσ. ΑΤΤΙΚΟΝ: Ράντζα, διπλοβάρδιες, ελλείψεις και...η Διοίκηση καταγγέλει τον Γιατρό Εργασίας

"Παραίτησαν" τον μοναδικό γιατρό εν ώρα εργασίαςΤο «δημιουργικό» έργο της νέας διοικήτριας του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου κ. Γιαννακάκου συνεχίζεται με την προκλητική, απαράδεκτη και πέρα από κάθε όριο ευπρέπειας και σεβασμού συμπεριφορά της προς τον γιατρό εργασίας, συντονιστή διευθυντή ΕΣΥ του τμήματος Ιατρικής της εργασίας στο Θριάσιο Νοσοκομείο κ. Κωστόπουλο, εξαναγκάζοντάς τον σε παραίτηση.
Το «έγκλημα» που έκανε ήταν η συνδιοργάνωση (με το σωματείο) ημερίδας για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στις νέες συνθήκες. Να αναφέρουμε ότι ο κ. Κωστόπουλος ήταν ο μοναδικός γιατρός εργασίας στο νοσοκομείο με εξαίρετο έργο και προσφορά στην οργάνωση του ιατρείου εργασίας αλλά και του Παιδιατρικού Κοινωνικού Ιατρείου για ανασφάλιστους τον 1,5 χρόνο της θητείας του.
Η στάση αυτή έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς αυταρχικών και υποτιμητικών προς το προσωπικό ενεργειών της.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες του πολιτικού προϊσταμένου της, υπουργού διάλυσης της δημόσιας υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και να συγκαλύπτει τα προβλήματα.
Το σωματείο εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου καταγγέλλει την «τρομοκρατική» συμπεριφορά της και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι και οι γιατροί δεν θα την ανεχτούν άλλο.
Σύντομα θα οργανώσουν την απάντησή τους για να σταματήσει η αθλιότητα:
Των ράντζων, της έλλειψης προσωπικού, των παράνομων διπλοβαρδιών, της στέρησης των νόμιμων ρεπό και αδειών.
Των ελλείψεων βασικών φαρμάκων και υλικών, των γιατρών και εργαζομένων που δουλεύουν απλήρωτοι για εφημερίες, υπερωρίες, απογευματινά και νυχτερινά.
Της δραματικής μείωσης του προϋπολογισμού και της συνεχούς αναβολής των προγραμματισμένων χειρουργείων.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!
ΤΟ Δ.Σ. 

ΥΓ: Σας επισυνάπτουμε σημερινές φωτογραφίες από τη συσσώρευση μολυσματικών αποβλήτων στο ΑΤΤΙΚΟ σε ανοιχτό χώρο, εκτεθειμένα στη βροχή και τον ήλιο, που παραμένουν επί πέντε ημέρες χωρίς να τα συλλέξει η υπεύθυνη ιδιωτική εταιρεία.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του χαρακτηρισμού όλων των απορριμμάτων ως μολυσματικά με εντολή Υπουργού Υγείας και Διοικήτριας. Έτσι αντιλαμβάνονται την Υγιεινή και Ασφάλεια στους χώρους εργασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.