-->

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πλημμύρισε με ράντζα το Αττικό Νοσοκομείο

Πλημμύρισε με ράντζα το Αττικό ΝοσοκομείοΚάτω από συνθήκες τρομερής πίεσης δουλεύουν οι εργαζόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο και για το λόγο αυτό οργανώνουν σήμερα κινητοποίηση - συνέντευξη Τύπου.

Υπενθυμίζεται η ταραχώδης καλοκαιρινή επίσκεψη του Α. Γεωργιάδη στο νοσοκομείο και η αντιπαράθεσή του με τους εργαζόμενους.



Όπως αναφερει η περιγραφή του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο: "μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης εργαζόμενων και γιατρών, σας καλεί σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο μαζικής κινητοποίησής μας στην Πύλη του Νοσοκομείου μας την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί.

Το Νοσοκομείο μας βουλιάζει από την κοσμοπλημμύρα, που έχει προκαλέσει το κλείσιμο των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ, ασφυκτιά από την έλλειψη προσωπικού, υλικών και φαρμάκων, έχει πνιγεί στα ράντζα που κατακλύζουν τους διαδρόμους. Η απάντηση της Διοίκησης σε αυτή την κατάσταση είναι η τρομοκράτηση και η συστηματική προσπάθεια μετάθεσης των ευθυνών της στο προσωπικό.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προάσπιση του Δικαιώματος στην Υγεία και την αξιοπρέπεια ασθενών και εργαζομένων".

Από ygeianews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.