-->

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Στο ΕΚΑΒ και επίσημα οι 552 οδηγοί των νοσοκομείων

Από το onmed η παρακάτω είδηση, με την δική μας σημείωση: Αφού ξεκλήρισαν τον κλάδο και δημιούργησαν χιλιάδες προβλήματα στα νοσοκομεία, τοποθετήθηκαν οι οδηγοί στο ΕΚΑΒ. Και οι υποσχέσεις ότι οι οδηγοί θα γυρνούσαν στα νοσοκομεία; Παραμύθια! Το αποτέλεσμα: Ατέλειωτη ταλαιπωρία, καθυστερήσεις και γρήγορα να ετοιμάσουμε τισ συμβάσεις με τους ιδιώτες!
   Από την άλλη, μήπως λύθηκε το πρόβλημα του ΕΚΑΒ; Όχι βέβαια, αφού του φόρτωσαν και τα νοσοκομεία. Χώρια που απ' ότι ακούμε έχουν αρχίσει ήδη τα βύσματα και τα βολέματα υμετέρων...


Στο ΕΚΑΒ και επίσημα οι 552 οδηγοί των νοσοκομείωνΠαρουσιάστηκαν τη Δευτέρα 18 Μαΐου για να αναλάβουν τα νέα τους κθήκοντα στο ΕΚΑΒ οι 552 οδηγοί των νοσοκομείων που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από τις 8 Απριλίου.
Την περασμένη Παρασκευή δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για τη μετάταξη- μεταφορά των 552 οδηγών από τα νοσοκομεία του ΕΣΥ στο ΕΚΑΒ.
Προηγουμένως είχε δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η μετάταξη – μεταφορά 46 οδηγών που είχαν τεθεί σε 15νθήμερη διαθεσιμότητα (πολύτεκνοι, με αναπηρία, κ. λπ.) και οι οποίοι έχουν ήδη ενταχθεί σε προγράμματα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης προκειμένου να αναλάβουν ως διασώστες του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια θα κριθούν, ανάλογα με τα προσόντα και τις δεξιότητες που έχουν, προκειμένου να μπουν σε προγράμματα εξυπηρέτησης επειγόντων ή τακτικών περιστατικών.
Οι 168 οδηγοί μετατάσσονται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ που καλύπτει τις εξής περιοχές: Αθήνα, Κόρινθο, Θήβα, Λιβαδειά, Κάρυστο, Κύμη, Χαλκίδα και Κύθηρα.
Στο Παράρτημα της Θεσσαλονίκης που καλύπτει: Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Κιλκίς, Κατερίνη και Χαλκιδική.
Οι υπόλοιποι οδηγοί θα καλύψουν ανάγκες των υπόλοιπων παραρτημάτων του ΕΚΑΒ στη χώρα.

Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου