-->

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Απόφαση στο Δ.Σ. του νοσοκομείου: Τελικά θα πληρώσουμε τα νοίκια στο Πανεπιστήμιο!


Απ' ότι μάθαμε στο πρόσφατο Δ.Σ. του Νοσοκομείου, ανάμεσσα σ' άλλα θέματα εγκρίθηκε η πληρωμή των ενοικίων, που χρωσταγε το νοσοκομείο στο Πανεπιστήμιο για την Πτ. Τσαγκάρη. Είναι τα ενοίκια που η προηγούμενη αναπληρώτρια  (Θυμάστε; - η αλήθεια πως άφησε έργο που δεν γίνεται να το ξεχάσεις εύκολα) είχε αποφασίσει πως δεν έπρεπε να πληρώνουμε, έτσι!, αφ' εαυτού της!.
Η πλήρωμή, πρέπει να πούμε, πως είναι δυνατή χάρη στην πρόνοια που είχαν από τότε οι συνάδελφοι της οικονομικής υπηρεσίας, να την εντάξουν στον προυπολογισμό του Νοσοκομείου - όσο τον διαχειριζόμαστε αυτόνομα. 
Για την ουσία της υπόθεσης, να πούμε πως πράγματι, λύνεται μια εκκρεμότητα, αλλά δεν σωστό το συμπέρασμα που βγάζουν πολλοί συνάδελφοι πως επειδή θα πληρώσουμε τα νοίκια που χρωστάμε σημαίνει πως το νοσοκομείο θέλουν να μείνει ανοιχτό.
Η πληρωμή των ενοικίων ήταν μια συμβατική υποχρέωση του νοσοκομείου που δεν έπρεπε να διακοπεί. ( Άσχετα αν πρόκειται για  χρήματα που φεύγουν από το Υγείας και καταλήγουν στο Παιδείας.)  Κοινή λογική! 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ, ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.