-->

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Αντίο Τάσο....

Τελευταίο αντίο στον Τάσο ΚαρατζήΜε καθυστέρηση μάθαμε το τραγικό νέο για το θάνατο του επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης και Δημοτικού Συμβούλου Τάσου Καρατζή που έφυγε ξαφνικά από ανακοπή χτες 25/8 σε ηλικία 56 χρονών.
   Αγωνιστής με ενεργό συμμετοχή στο Λαϊκό Κίνημα, πάντοτε ο Τάσος, εκφράζοντας τις απόψεις και τις θέσεις της Παράταξής του και του ΚΚΕ βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου μας. 
   Δεν πάει πολύς καιρός από την εκδήλωσή μας στον Αη Γιώργη, που μας είχε διαβεβαιώσει για άλλη μια φορά, πως ήταν στο πλευρό των εργαζομένων και των κατοίκων, ενάντια στο κλείσιμο του Νοσοκομείου. Τακτικά δε, με παρεμβάσεις και άρθρα του που μας έστελνε για δημοσίευση, εξέφραζε τη μαχητική του άποψη υπεράσπισης του Α.Φλέμιγκ και των εργαζομένων.
   Ειδωθήκαμε τελευταία φορά, μαζί με άλλους κατοίκους και εργαζόμενους στην κινητοποίησή μας ενάντια στην αρπαγή του μηχανήματος οστικής πυκνότητας έξω από την Πτ. Μπόμπολα. Ήταν εκεί, για να στηρίξει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων και των συμπολιτών του. 
   Πάντοτε ενεργός και παρών στα δημοτικά και όχι μόνο πράγματα, τίμησε στο ακέραιο τον τίτλο του Δημοτικού Συμβούλου και το ρόλο του ως επικεφαλή της Παράταξής του.
Αισθανόμαστε ότι χάσαμε έναν φίλο και συμπαραστάτη.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συντρόφους του. 
Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη 27 Αυγούστου, στις 16:30, στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, στα Μελίσσια.   
   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.