-->

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ"

Η χτεσινή (14/10/14) σύσκεψη "παραγόντων" στο Υπουργείο Υγείας και η έκδοση του Δελτίου Τύπου που ακολούθησε, επαναφέρουν με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια για οριστικό κλείσιμο του Αμαλία Φλέμιγκ, το σβήσιμό του από τον Υγειονομικό χάρτη της χώρας.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια και είναι απόπειρα εφαρμογής παλιότερων "σχεδίων" που δεν κατάφεραν ως σήμερα να υλοποιήσουν. Τους έχουμε σταματήσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Ούτε τώρα θα τα Καταφέρουν!
Αναγνωρίζουμε τη συνέχεια και τη σύνδεση της πρόσφατης απόφασης Βορίδη που θεωρήθηκε ασυνάρτητη και ανεφάρμοστη. Το ίδιο ασυνάρτητη είναι και η τωρινή ανακοίνωση του Υπουργείου. Μόνο που προδίδει τα πραγματικά σχέδια της πολιτικής ηγεσίας. 
ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ" ΔΕ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Το Σωματείο εργαζομένων εκφράζει σε κάθε κατεύθυνση την ανάγκη για την οργάνωση μιας μεγάλης σε όγκο και διάρκεια κινητοποίησης για να μην κλείσει το Α.Φλέμιγκ.
Για το σκοπό αυτό απευθυνόμαστε σε κάθε συλλογικότητα, μαζικό φορέα,κόματα, δημάρχους, παρατάξεις και δημοτικά συμβούλια της περιοχής. Στους συναδέλφους από τα άλλα Νοσοκομεία,στα συνδικαλιστικά όργανα σε κάθε επίπεδο και ζητούμε την στήριξη του κοινού μας αγώνα.
Η κινητοποίησή μας, αντικειμενικά είναι κομμάτι του αγώνα όλου του λαού για το δικαίωμα στη Δωρεάν Περίθαλψη. Ενάντια στο κλείσιμο νοσοκομείων και στην παραπέρα υποβάθμιση της ζωή όλων μας. Ενάντια στις απολύσεις και στις διαθεσιμότητες.
Χτές ήταν τα Νοσοκομεία του ΙΚΑ, μετά τα λεγόμενα μικρά, ποιός πιστεύει πως θα σταματήσουν εδώ; Πως δεν θα έρθει και σειρά των υπολοίπων;
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ!

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα συγκεκριμενοποιήσουμε τις ενέργειές μας. 
Συνάδελφοι να είμαστε όλοι παρόντες!


Σωματειο Εργαζομένων "Αμαλία Φλέμιγκ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.