-->

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!

   Συνάδελφοι, μετά τις αιφνιδιαστικές ενέργειες της Πολιτικής ηγεσίας που δημοσιοποιήθηκαν με δελτίο τύπου αλλά και έγγραφο του υποδιοικητή κ. Ζώτου που δίνει συγκεκριμένες οδηγίες και εντολές, η Διοίκηση, ένθερμη, έσπευσε κιόλας στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε χτές Τετάρτη να κάνει ενημέρωση και να θέσει χρονοδιαγράμματα. 
   Να βάλει μπροστά δηλαδή, το γρηγορότερο, την τυπική και ουσιαστική κατάργηση του Νοσοκομείου αλλά και την ουσιαστική υποβάθμιση του Σισμανογλείου. Υποβάθμιση που συνίσταται τόσο στη διάλυση των σύγχρονων εξωτερικών ιατρείων που ήδη λειτουργούν, όσο και την επιβάρυνση - εξόντωσή που θα προκύψει από τον αυξημένο φόρτο περιστατικών. Εκατοντάδες επιπλέον νοσηλείες κάθε μήνα και χιλιάδες επιπλέον επισκέψεις στα Εξωτερικά Ιατρεία θα πρέπει να εξυπηρετηθούν από ελάχιστο και κάτω από τα όρια ασφαλείας προσωπικό. 
Καθώς κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν πιστεύει όλα αυτά τα αλλοπρόσαλα σχέδια. Εκείνο που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι πως σχεδιάζουν να κλείσουν ένα ακόμα Νοσοκομείο. Να καταργήσουν κρεβάτια και κλινικές και να ξεπουλήσουν (αρχίζει να "αναδύεται" και αυτό) με πρόσχημα το ιδιοκτησιακό, το οικόπεδο - "φιλέτο" της περιοχής.
Είναι κοινή η πεποίθηση πως αν τους αφήσουμε να υλοποιήσουν όσα εξήγειλαν, ο λαός θα χειροτερέψει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες της ζωής του, οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων θα κινδυνέψουν και θα μπουν σε νέες περιπέτειες.

Σήμερα, 24/10/14 συναντηθήκαμε τα Σωματεία Εργ/νων Σισμανογλείου & Α. Φλέμιγκ, συζητήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε από κοινού να αντισταθούμε με κάθε τρόπο στη νέα εξοντωτική επίθεση. 
Στο πλαίσιο αυτο προχωρούμε άμεσα σε συγκεντρώσεις - συνελεύσεις, εκδίδουμε Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου, καλούμεμε Δήμους, κόμματα, Περιφέρεια και όλο το λαό της περιοχής σε κινητοποιήσεις.
Θα ακυρώσουμε για άλλη μια φορά τα εγκληματικά τους σχέδια.

Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ - ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ! 

Σωματείο Εργαζομένων "Α. Φλέμιγκ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.