-->

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

   Έγινε σήμερα η προγραμματισμένη συγκέντρωση εργαζομένων στο Α. Φλέμιγκ με σημαντική προσέλευση εργαζομένων. Ένα μεγάλο ποσοστό από τους λιγοστούς συναδέλφους που ήταν βάρδια, γιατροί, νοσηλευτές αλλά και πολλοί από όλο το υπόλοιπο προσωπικό, συζητήσαμε την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες και συμφωνήσαμε πως η μάχη για να μην κλείσει το Νοσοκομείο πρέπει να δοθεί από τη μεριά των εργαζομένων και των κατοίκων με τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και ενότητα.
   Αναφερόμενοι στις τελευταίες εξελίξεις, εκτιμήσαμε ως πολύ θετικό το γεγονός πως ήδη ξεσηκώνεται ένα πλατύ και πολύμορφο κύμα συμπαράστασης στον αγώνα μας ενάντια στο κλείσιμο του Φλέμιγκ και στην περαιτέρω υποβάθμιση του Σισμανογλείου.
   Είναι γεγονός, ευρέως παραδεκτό πως η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας των κατοίκων έχουν κρατήσει ανοιχτό το Νοσοκομείο και έχουν πολλές φορές αναγκάσει την πολιτική ηγεσία να αναβάλλει τα σχέδιά της. Γι' αυτό άλλωστε, όλο αυτό το διάστημα έχουν υιοθετήσει τη σταδιακή κατάρρευση του νοσοκομείου μέσω της έλλειψης προσωπικού, της συνεχούς υποβάθμισης και απομείωσης υπηρεσιών.
Πρέπει να γίνει κατανοητό από την πολιτική ηγεσία πως ο αγώνας των εργαζομένων, των συλλογικοτήτων των δήμων της περιοχής κλπ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΤΥΠΙΚΆ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΟΥΦΑΡΙ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ.
Απαιτούμε να αποκατασταθούν οι καταργημένες λειτουργίες, να ανοίξουν τα κλειστά κρεβάτια νοσηλείας, να λειτουργήσουν τα κλειστά εργαστήρια με επάρκεια υλικών και προσωπικού, να λειτουργήσει άμεσα η οστική πυκνότητα, να επισκευαστεί ο αξονικός τομογράφος...
Ο λαός να αποκτήσει επιτέλους πλήρη, ίση και δωρεάν περίθαλψη με αξιοπρέπεια και ποιότητα.

Υπενθυμίζουμε το αυριανό μας ραντεβού στο αμφιθέατρο Σισμανογλείου μαζί με τους εκεί συναδέλφους στη 1 το μεσημέρι (ΠΡΟΣΟΧΗ, η συγκέντρωση άλλαξε ώρα, ήταν προγραμματισμένη για τις 11πμ)
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΦΟΡΕΩΝ- ΔΗΜΩΝ- ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/10, 1 μμ ΣΤΟΝ 4ο ΌΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΤ. ΤΣΑΓΚΆΡΗ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.