-->

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ EBOLA 2: ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ!

Πράγματι η υποκρισία περισσεύει και παίρνει μορφή επιδημίας. Κάποιες φορές μάλιστα  είναι περισσότερο ύπουλη από τον ΕΜΠΟΛΑ!
Για του λόγου το αληθές:

1. Αν ήταν διαφήμιση το σποτάκι της θα ήταν: " Θέλεις να φύγεις από το ΦΛΕΜΙΓΚ; Να μετακινηθείς; Μήπως να πάρεις μαζί και την οργανική σου θέση; Κάνε βρε μια αίτηση, και θα στην εγκρίνουμε! Εύκολα και γρήγορα!
Κατά τα άλλα αγώνα μεγάλο κάνει η διοίκηση και το υπουργείο να καλύψει τα κενά στο Κέντρο Υποδοχής ΕΜΠΟΛΑ.
Ποιά μεγαλύτερη απόδειξη χρειαζόμαστε ότι θέλουν διακαώς να κλείσουν το Νοσοκομείο; Συνειδητά και ύπουλα το αποψιλώνουν από προσωπικό και υπηρεσίες;

2. Αν δεν τον ήξερες, θα έλεγες απλώς ότι ο άνθρωπος δεν...ήξερε!
Όταν προχτές στο περιθώριο της άσκησης, πλησιάσαμε τον υποδιοικητή της ΥΠΕ κ. Ζώτο και του ζητήσαμε να λειτουργήσει επιτέλους η οστική πυκνότητα, βγήκε ο άνθρωπος από τα ρούχα του! " Δυο χρόνια το έχετε κλειδωμένο και τώρα το θέλετε;" μας είπε, και "δεν υπάρχει περίπτωση θα το πάω αλλού να δουλέψει." Όταν του είπαμε ότι λέει ψέμματα όταν κάνει πως δεν γνωρίζει πως ζητάμε από την πρώτη μέρα μετά τις διαθεσιμότητες την επαναλειτουργία του άλλαξε το τροπάρι: Έτσι κι' αλλιώς αυτή η εξέταση είναι άχρηστη για τον πληθυσμό, μας κατακεραύνωσε. Και αφού είναι άχρηστη γιατί θέλει να το "δωρήσει" αλλού; Όταν μάλιστα είναι περιουσία του Φλέμιγκ (και όχι όπως ψευδώς διαδίδουν δωρεά του ΟΠΑΠ)
Η Διοικήτρια κ. Τσαγδή πάντως στην οποία απευθυνθήκαμε, παρουσία συναδέλφων, ζήτησε να ενημερωθεί για τα σχετικά έγγραφα (τα οποία βεβαίως γνωρίζει) από την διευθύντρια του αρμόδιου τμήματος.. Για να δούμε πως θα πάει κι' αυτή η ενημέρωση....

3. Βρέθηκε τελικά ο τρόπος αποζημίωσης των συναδέλφων της ομάδας ΕΜΠΟΛΑ; και ακόμα, η σύνθεσή της είναι σε αριθμό επαρκής για να βγουν οι βάρδιες; Ή θα αναγκαστούν οι εργαζόμενοι σε διπλοβάρδιες του θανάτου; Ακόμα πότε επιτέλους θα ενισχυθεί το Νοσοκομείο με προσωπικό; Τα περίφημα όρια ασφαλείας  δεν πλέον ούτε όρια ούτε ασφαλείας!
Επίσης γιατί η Διοίκηση του "ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΛΑ" κάνει ότι δεν γνωρίζει πως στο νοσοκομείο υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ένας κλιβανιστής; Αλλά θα μου πεις άμα έρθει κανένας ασθενής με τον ιό, έτσι κι' αλλιώς θα είναι ήδη μολυσμένος τι να τα κάνει τα αποστειρωμένα; Άλλωστε, σιγά το πράμα!, Έτσι κι' αλλιώς στο Φλέμιγκ είναι μόνο η καραντίνα του πιθανού περιστατικού ε; (Γιατί δεν το λένε τόσο δυνατά πλέον, ή είναι η ιδέα μας; ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ....)

Με χαρά θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα!
Και άλλα περί υποκρισίας προσεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.