-->

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ! ΝΙΚΗΣΕ Ο Ν. ΡΩΜΑΝΟΣ!

Η αλληλεγγύη νίκησε ! 
Με "βελτιωμένη" τροπολογία που κατατέθηκε, θα επιτρέπεται στο εξής η παρακολούθηση μαθημάτων σε καταδικασθέντες με τη χρήση συστήματος γεοεντοπισμού (βραχιολάκι)

   Ακόμα και αυτή η κουτσουρεμένη τροπολογία που ψηφίστηκε ομόφωνα από τη βουλή, όμως, δεν θα είχε κατατεθεί αν δεν εκδηλωνόταν η πίεση και η αλληλεγγύη του κόσμου. Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι όσο και να προσπαθούν δεν μας έχουν καταστήσει συναισθηματικά, κοινωνικά και πολιτικά ανάπηρους. 
  Δεν είμαστε προφανώς οι κατάλληλότεροι να αναλύσουμε την ουσία αυτής της εξέλιξης. Ωστόσο δεν χρειάζεται "ειδικότητα" για να καταλάβει κανείς την σοβαρότητα της υπόθεσης και του αγώνα του Ρωμανού. Όχι βέβαια μόνο για το Ρωμανό αλλά για όλη την κοινωνία.
   Υπάρχουν βεβαίως και συνάνθρωποι μας που έχουν τις αντιρρήσεις τους. Θα προτιμούσαν ένα θάνατο και μια άλλη τροπή. Δικαίωμά τους. Για όσους όμως από μας, μηδενός εξαιρουμένου, θέλουμε να λεγόμαστε καλής πρόθεσης άνθρωποι και όχι φερέφωνα, οφείλουμε να είμαστε ενημερωμένοι σωστά πριν βγάλουμε την "ετυμηγορία" μας. Η επίσημη ενημέρωση των καναλιών είναι γνωστό πως περιορίζεται μόνο στη διαμόρφωση γνώμης και όχι στην ουσιαστική πληροφόρηση. Ας ενημερωθούμε σωστά λοιπόν! Ίσως αλλάξουμε άποψη, ίσως γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι.

Νομίζουμε πως η πρόσφατη έκφραση, αλληλεγγύης του Σωματείου μας δικαιώθηκε πλήρως.
Να πούμε τέλος πως δια του δικηγόρου του ο Ν. Ρωμανός ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε αλληλέγγυος, και δήλωσε πως θα τιμήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε.  Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε!

Ευχόμαστε γρήγορη και πλήρη (όσο κι' αν είναι δύσκολο) αποκατάσταση της υγείας του.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.