-->

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!

Πάνε αρκετές μέρες που δεν έχουν γίνει αναρτήσεις εκ' μέρους του Σωματείου.  Έγινε εξ' αιτίας αιφνίδιου οικογενειακού προβλήματος  υγείας που φαίνεται να ξεπερνιέται... Ελπίζουμε για την κατανόηση των συναδέλφων.
Συμπέρασμα 1: Χρειάζεται περισσότερη συμμετοχή και βοήθεια στο blog!
                      2: Η ζωή αγνοεί τα προσωπικά προβλήματα και προχωράει με το δικό της ρυθμό!

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ: 1. Συστάθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Σωματείου
                              2. Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ
                              3. Η Κατάσταση με την έλλειψη προσωπικού είναι δραματική! και η λειτουργία του Νοσοκομείου πλέον ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ!
Ιδιαίτερα αναφέρουμε την έλλειψη γιατρών στην Παθολογική που λειτουργεί                                       με τη φιλοτιμία του προσωπικού.
 4. Παρά το γεγονός ότι εγκρίθηκαν ορισμένες μόνο μεταφορές θέσεων συναδέλφων στο Νοσοκομείο μας από την ΥΠΕ ( κ. Πεντέα ) ο οποίος αρχικά είχε αντίθετη γνώμη, την οποία άλλαξε μετά από πιέσεις, και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι τη στήριξη της αναπληρώτριας διοικήτριας.
ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ οι υπόλοιποι συνάδελφοι, (πχ ΜΤΝ κλπ) των οποίων τα αιτήματα εκκρεμούν. ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ "ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ" ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΦΛΕΜΙΓΚ! Η έλλειψη είναι τέτοια που δεν επιδέχεται συζήτηση το αίτημα αυτό. ΑΛΛΩΣΤΕ αυτό ακριβώς σημαίνει η πλήρης επαναλειτουργία των Νοσοκομείων που έκλεισαν αυτό ακριβώς. Και το ΞΕΡΕΙ ΗΔΗ η νέα πολιτική ηγεσία.
5. Δεν έχει καθοριστεί ακόμα η ημερομηνία της συνάντησής μας με την πολιτική ηγεσία παρά το γεγονός ότι το αίτημα έχει γίνει εδώ και πολλές ημέρες. Επειδή όπως είπαμε και παραπάνω η ζωή δεν περιμένει, ελπίζουμε να μην αναγκαστούμε να πάμε , για άλλη μια φορά, ακάλεστοι...

Αυτά εν συντομία, ως ένα πρώτο σχόλιο μετά από αρκετές ημέρες, με την υπόμνηση ότι τίποτα δεν αλλάζει χωρίς τη δράση όσων ενδιαφέρονται για την αλλαγή....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ  ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.