-->

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΗΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕ ΤΟΝ κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

Αναβλήθηκε η συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας.
Παρά το επιβεβαιωμένο ραντεβού μας, λόγω έκτακτου κωλύματος του κ Κουρουμπλή αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντησή μας.
Νέα συνάντηση ορίστηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, με την παρουσία αυτή τη φορά και του νέου  Διοικητή και Υποδιοικητών της ΥΠΕ, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.
Είχαμε ωστόσο την ευκαιρία να συναντηθούμε εκ νέου με τον Γ. Γραμματέα κο Κοκκινάκη και να αναφερθούμε επιγραμματικά στα ζητήματα που πρόκειται να θέσουμε στον επικεφαλής του Υπουργείου.

Το σίγουρο είναι πως τα Νοσοκομεία μας, το αμέσως επόμενο διάστημα θα βρεθούν "αναγκαστικά" στην πρώτη γραμμή του αγώνα για επιβίωση. Απ' αυτή την άποψη, ο χρόνος είναι πολύτιμος.
Η ανάγκη για άμεση ενίσχυση σε μόνιμο προσωπικό, επαναλειτουργία των Νοσοκομείων, τουλάχιστον στο προηγούμενο επίπεδο και η οικονομική επιχορήγηση δημιουργούν εκρηκτική και άκρως επικίνδυνη κατάσταση. Δεν μπορεί λοιπόν να περιμένει.
Είναι απολύτως απαραίτητο η νέα πολιτική ηγεσία να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της.
Όσο για τους εργαζόμενους, μόνη προοπτική παραμένει η ανάπτυξη των αγώνων μας.
Μόνο έτσι μπορούμε να υπερασπιστούμε και να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τόσο τα δικά μας δικαιώματα, όσο και το συνολικό δικαίωμα του λαού στην ΙΣΗ - ΠΛΗΡΗ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.