-->

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Αυτόματα θα γίνει η ανανέωση των εν ενεργεία ασφαλισμένων του τ. ΟΠΑΔ και ΤΥΔΚΥ που εντάχθηκαν πρόσφατα στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ. σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του ταμείου.
(Χρειάζεται όμως οι εργαζόμενοι να αναζητήσουν και να γνωρίζουν τον Α.Μ. τους)
Επίσης:Για τα προστατευόμενα μέλη (συζύγους και τέκνα έως 24 ετών) των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του τ. Ο.Π.Α.Δ. / Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. η ανανέωση της ασφαλιστικής τους ικανότητας  αναγγέλθηκε στο Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Περίθαλψης την Τρίτη 3/3/2015.

Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να προσέρχονται στα ορισμένα σημεία εξυπηρέτησης οι ασφαλισμένοι για ανανέωση της ασφαλιστικής τους ικανότητας παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις προστατευομένων μελών, για τις οποίες δεν εντοπίζεται ασφαλιστική ικανότητα και απαιτείται η χορήγησή της με τη προσκόμιση των προβλεπομένων από τη νομοθεσία δικαιολογητικών.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΛΑΘΩΝ ΚΛΠ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΣΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.