-->

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Αφού έκλεισαν μια ολόκληρη Νοσοκομειακή Πτέρυγα, την άφησαν να ρημάξει. Βανδαλισμοί το Σ/Κ στην κλειστή και αφύλακτη Πτέρυγα Μπόμπολα!

Αφού έκλεισαν μια ολόκληρη Νοσοκομειακή Πτέρυγα, την άφησαν να ρημάξει. 





Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, άγνωστοι έκαναν καταστροφές και βανδαλισμούς στην Πτέρυγα Μπόμπολα.
Αργά ή γρήγορα θα γινόταν κι΄αυτό. Ποιός μπορεί να πει τώρα ότι δεν το περίμενε ή πως είχε "λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα"; Είχαμε προειδοποιήσει σαν εργαζόμενοι, αλλά...
Η πραγματικότητα είναι πως η Διοίκηση είναι ηθικά και ουσιαστικά υπεύθυνη για το κλείσιμο της Πτ. Μπόμπολα και για την απώλεια κρεβατιών, Κλινικών, εργαστηρίων και Χειρουργείων που ποτέ δεν αναπτύχθηκαν όπως ήταν , έστω κάπου αλλού.
Η πραγματικότητα είναι πως αν οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής δεν είχαμε αντιδράσει δυναμικά, τώρα θα είχαν χαθεί, για την ακρίβεια θα είχαν λεηλατηθεί και άλλα ιατρικά μηχανήματα, μεγάλης αξίας, περιουσία του Νοσοκομείου. Καταφέραμε να περιορίσουμε αλλά δεν αποτρέψαμε τη λεηλασία και την αρπαγή εξοπλισμού, που συνεχίζεται και σήμερα με μοναδικό σκοπό να καταστεί όλη η πτέρυγα λειτουργικά λειτουργικά άχρηστη ώστε κανείς να μη μπορεί να διεκδικήσει την επαναλειτουργία τους.
Η Πραγματικότητα είναι πως αδίκως περιμένουν, όσοι περιμένουν, "Σωτήρες". Μόνο ο δικός μας αγώνας και η συμπαράσταση του κόσμου μπορούν σώσουν τη δημόσια περίθαλψη.

ΥΓ. Οι βάνδαλοι φυσικοί αυτουργοί πιθανόν να παραμείνουν για πάντα άγνωστοι. Αυτοί όμως που έφεραν το Νοσοκομείο σ' αυτό το σημείο και από πάνω το άφησαν και αφύλακτο, ώστε να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει και ηθική ευθύνη έχουν και γνωστοί είναι... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.