-->

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Έχει ανάγκη από χρήματα η ΕΝΕ ...και ξανά- πιέζει τους Νοσηλευτές να πληρώσουν!

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΑ 
 ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ" ΜΕΛΗ ΤΗΣ. 
Συχνά - πυκνά φροντίζει η ΕΝΕ να υπενθυμίζει την τάχα υποχρέωση των Νοσηλευτών να πληρώνουν το ετήσιο χαράτσι - συνδρομή των 30 ευρώ προκειμένου να απολαμβάνουν το προνόμιο να είναι μέλη της. Είναι άλλωστε  γνωστή η Ε.Ν.Ε για την ανταποδοτικότητα που απολαμβάνουν οι νοσηλευτές από τη συνδρομή τους. Πάλι λοιπόν έστειλε (το 2ο μέσα σε λίγους μήνες) έγγραφο - τιμοκατάλογο εκφοβισμού και πίεσης στους συναδέλφους.
 Είναι  ενδεικτικό ήθους - απέναντι μάλιστα σε συναδέλφους - το να φοβερίζεις, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, τους εργαζόμενους πως αν δεν χαρατσωθούν και δε πληρώσουν,όχι μόνο  δεν έχουν δικαίωμα να δουλέψουν, αλλά είναι και πειθαρχικό παράπτωμα για όσους δουλεύουν! 
 Τα συμπεράσματα πάντως βγαίνουν αβίαστα όταν μια  "Ενωση" επαγγελματιών για να έχει  μέλη , δεν αρκεί η δράση της, (όσο πια γι' αυτή ενδεικτικά και μόνο δείτε παλαιότερα μεγαλεία   εδώ!) αλλά χρειάζεται να εκβιάσει και να παραπλανήσει προκειμένου να υπάρξει και να...εισπράξει  !
Ο κάθε συνάδελφος μπορεί να επιλέξει τη στάση του. Προτείνουμε πάντως, όποια κι' αν είναι αυτή να μην είναι προϊόν εκβιασμού και εκφοβισμού. 
Όσο για την "υποχρέωση" των εργαζόμενων στα Νοσοκομεία και το Δημόσιο γενικά δείτε εδώ ολόκληρη τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλιου του Κράτους που είναι σε ισχύ. 
και για ευκολία, ιδού το επίμαχο απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.