-->

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Καμία μετακίνηση εργαζομένων του νοσοκομείου.

 Να αποσυρθεί άμεσα η απόφαση μετακίνησης συναδέλφου της χειρουργικής κλινικής  στο Σισμανόγλειο.

   Στην προσπάθεια να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις προσωπικού οι διοικήσεις των νοσοκομείων προβαίνουν σε συνεχείς μετακινήσεις προσωπικού από τμήμα σε τμήμα και από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αποκρύπτοντας την ανάγκη μαζικών προσλήψεων.
Το τελευταίο διάστημα η διοίκηση του ''Σισμανογλείου'' προσπαθεί να μεταφέρει το προσωπικό της χειρουργική κλινικής του ''Αμαλία φλέμιγκ'' στο ''Σισμανόγλειο''. Η μεταφορά αυτή υποβαθμίζει και οδηγεί ουσιαστικά στο κλείσιμο του Αμαλία Φλέμιγκ , αφού κανένα νοσοκομείο δε μπορεί να λειτουργήσει χωρίς χειρουργική κλινική. Το νοσοκομείο και ο χειρουργικός τομέας εξυπηρετούν μεγάλο κομμάτι ασθενών και είναι αναγκαία η στελεχωσή του και όχι ο αποδεκατισμός του.


Σε αυτά τα πλαίσια η κ.Τσαγδή αφού δεν μπόρεσε να μετακινήσει τους ειδικούς χειρουργούς πιέζει για τη μετακίνηση ειδικευόμενης χειρουργικής που βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο της ειδικότητας της, τη στιγμή που ίδια επιθυμεί την παραμονή της στο Α. Φλέμιγκ και που η χειρουργική κλινική είναι ήδη υποστελεχωμένη, όπως τα περισσότερα τμήματα του νοσοκομείου.
Η κ.Τσαγδή αγνοεί επιδειχτικά την παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών υπέρ της ειδικευόμενης και επιμένει σχεδόν εκδικητικά στην μετακινησή της.
Ζητάμε
  • Ανάκληση της απόφασης για μετακίνηση της συναδέλφου
  • Να σταματήσουν οι μετακινήσεις των εργαζομένων
  • Στελέχωση του ''Α.Φλέμιγκ'' με μόνιμο προσωπικό, ώστε να λειτουργεί και εφημερεύει με ασφάλεια 

Προχωρούμε μαζί με το σωματείο εργαζομένων σε παράσταση διαμαρτυρίας  στη διοίκηση


Συνέλευση ειδικευομένων ''Α.Φλέμιγκ''

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.