-->

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Πυρκαγιά στο ΚΑΤ – Εκτός συστήματος εφημεριών το νοσοκομείο ΣΉΜΕΡΑ (8/7), επιβαρυμένη η εφημερία του Φλέμιγκ.

Σημ. Αποτέλεσμα του ατυχήματος αυτού ήταν η αρκετά αυξημένη προσέλευση Ορθοπεδικών περιστατικών στο Νοσοκομείο μας που εφημέρευε. 
 Ιοκάστη Αλειφεροπούλου (VIRUS)
Αναστέλλεται η εφημερία στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έως ότου αποκατασταθούν οι υλικές ζημιές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια φωτιάς που ξέσπασε στο ΤΕΠ.
Κανείς δεν κινδύνεψε από την εκδήλωση πυρκαγιάς στο νοσοκομείο ΚΑΤ που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12.00, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε στο σημείο 20 πυροσβέστες και 7 οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στο υπόγειο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών – πιθανά από βλάβη στο κλιματιστικό, ενώ η εφημερία ήταν σε εξέλιξη. Αν και ο χώρος γέμισε καπνούς, η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών έθεσε πολύ γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο.
Ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Ευάγγελος Βουμβουλάκης, μιλώντας στο Virus μίλησε για ατυχές περιστατικό που έληξε αισίως, υπογραμμίζοντας ότι το νοσοκομείο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, αλλά για σήμερα δεν θα δεχθεί περιστατικά έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.