-->

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Όπως είναι γνωστό στους περισσότερους συναδέλφους, χτες 26/11/15, εκπρόσωποι των τριών Σωματείων Εργαζομένων στα Νοσοκομεία μας, επισκεφτήκαμε το Υπουργείο Υγείας προκειμένου καταφέρουμε να συναντηθούμε με την πολιτική ηγεσία. Πράγματι είχαμε μια σύντομη συνάντηση με τον Υπουργό κ. Ξανθό, στον οποίο θέσαμε τα κύρια σημεία που ζωτικά αφορούν τα Νοσοκομεία μας.
   Καθώς η συνάντηση πραγματοποιήθηκε από κοινού με τους συναδέλφους από το <<Παίδων>>και το <<Σισμανόγλειο>> , με τον ίδιο τρόπο, θα ακολουθήσει άμεσα αναλυτική κοινή ανακοίνωση σχετικά με τη συνάντησή μας αυτή.
   Περιοριζόμαστε να πούμε πως η κατεύθυνση που δόθηκε με το έγγραφο του αν. Υπουργού, χαρακτηρίστηκε <<ατυχής>> και δεν θα έχει συνέχεια. Επίσης πήραμε τη δέσμευση από τον Υπουργό πως στο επόμενο ΚΕΣΥΠΕ θα τεθεί θέμα <<Φλέμιγκ>> στην κατεύθυνση να ανακληθούν οι επίμαχες αποφάσεις, με βάση τις οποίες μεθοδεύεται εδώ και χρόνια το κλείσιμο του Νοσοκομείου.
Αυτά προς το παρόν για τη συνάντηση...

Εν τω μεταξύ σε αρκετά ΜΜΕ έχει φιλοξενηθεί η ανακοίνωση καταγγελία και έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για τα τεκταινόμενα σχετικά με την περίθαλψη στην περιοχή μας. Μετά τα <<μεγάλα>> ηλεκτρονικά μέσα (πχ in.gr) ακολούθησαν και τα τοπικά  (πχ ΕΔΩ). Τους ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.