-->

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Εκτός ΕΣΥ ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Σημ. 1.Δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε την είδηση για την κινητοποίηση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και ανακοινώνεται η απόλυσή του Διοικητή του.
οι εξελίξεις προκλήθηκαν από την κινητοποίηση των εργαζομένων και μόνο μετά από αυτή!
2. Γιατί ξεσηκώθηκαν οι εργαζόμενοι; Γιατί το Νοσοκομείο τους οδηγούνταν από τη Διοίκηση σε κλείσιμο.
 3.Με ποιό τρόπο; Με το σχέδιο για την μεταφορά του χειρουργικού τομέα σε άλλο Νοσοκομείο, με "σχέδια" για φιλοξενία χρονίως πασχόντων, με τη μετατροπή του σε Τακτικά Ιατρεία και Κέντρο Υγείας αστικού τύπου. Επίσης με οικονομικό στραγγαλισμό του, με κατανομή δαπανών τέτοια που να δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα, με ελλείψεις σε βασικά υλικά. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

 Διαβάστε την είδηση όπως πέρασε στον τύπο:

Την παύση του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου Γιώργου Κυριακόπουλου αποφάσισε και υπέγραψε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ygeia360.gr o Ανδρέας Ξανθός, "οδηγηθήκαμε σε αυτή την απόφαση της παύσης του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, πρώτον, επειδή το είχε ζητήσει η ίδια η διοίκηση της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) και, δευτερον, επειδή ο εν λόγω διοικητής είχε λειτουργήσει διαλυτικά για την εύρυθμη λειτουργία και την απαιτούμενη εργασιακή ηρεμία στο ίδρυμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.