-->

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Πολύτιμη η βοήθεια των συναδέλφων στους πρόσφυγες. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

 
Είναι αρκετές μέρες τώρα που ολοκληρώθηκε η αποστολή της βοήθειας σε ρούχα, τρόφιμα κλπ στους πρόσφυγες που φτάνουν απελπισμένοι στη χώρα μας. Η βοήθεια στάλθηκε με τη συνδρομή συναδέλφου στη Μυτιλήνη, που αποτελεί μια από τις κύριες πύλες εισόδου των Μεταναστών και ήδη αξιοποιήθηκε στις δομές αλληλεγγύης.
     Για άλλη μια φορά, με την ευκαιρία αυτής της ενημέρωσης θέλουμε να τονίσουμε πως η βοήθειά μας , όσο πολύτιμη και αν είναι θα μείνει μισή, αν δεν στηριχτεί και από συνειδητές πρωτοβουλίες μαζικής και κινηματικής στήριξης των προσφύγων και μεταναστών.
   Χρειάζεται μαζική στήριξη για να σταματήσουν να πνίγονται μωρά στις θάλασσές μας, για να μην ξαναγίνει επιχείρηση "βελούδινο γάντι" - τι ειρωνία! στην Ειδομένη και ξυλοκοπηθούν μανάδες και μικρά παιδιά μετά την απομάκρυνση των δημοσιογράφων για να μην καταγράψουν το γεγονός - τι Δημοκρατία!.       
   Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε, μακριά από τα ρατσιστικά παραληρήματα, ποιός είναι πραγματικά υπεύθυνος για την τρομοκρατία, τους βομβαρδισμούς τις δικτατορίες, για την καταλήστευση του πλούτου των χωρών αυτών από το κεφάλαιο. Να κατανοήσουμε πως η μαζική δολοφονία των λαών γίνεται με τα όπλα που πούλησαν και συνεχίζουν να εμπορεύονται τα "ανεπτυγμένα" κράτη της Δύσης. Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο κλπ. Αυτά  που χρησιμοποιούν την τρομοκρατία που τα ίδια παραγάγουν, ως εργαλείο για την αστυνόμευση και καταστολή ελευθεριών όλων των Ευρωπαίων πολιτών.
Έχουμε αναρτήσει ξανά αυτή τη φωτογραφία
με τη διευκρίνηση ότι δεν πρόκειται για Έλληνες
αστυνομικούς. Δυστυχώς η επιχείρηση "Βελούδινο
γάντι" πριν περιποιηθεί τους μετανάστες στην
Ειδομένη προσήγαγε και απομάκρυνε τους
δημοσιογράφους.... Έτσι δεν διαθέτουμε την
αντίστοιχη Ελληνική εκδοχή!
    Πίσω από τα κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα της τρομοκρατίας, στόχος είναι η καταστολή, η αφαίρεση δικαιωμάτων, η  στέρηση της δυνατότητας κινητοποιήσεων, η απαγόρευση απεργιών και διεκδικήσεων. Αυτά φοβάται το σύστημα! Γι' αυτά στρατοκρατείται το Παρίσι σήμερα, η Αθήνα αύριο, γι' αυτά δολοφονεί άμαχους και ξεκληρίζει χώρες. Γι' αυτά απογειώνονται τα αεροπλάνα τους από τα αεροδρόμια της Πατρίδας μας...

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ !

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΣΥΛΟ, 
ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.