-->

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Κλιμάκιο της ΛΑΕ επισκέφτηκε και ενημερώθηκε για την κατάσταση του Α. Φλέμιγκ.

   Κλιμάκιο της ΛΑΕ, με επικεφαλής τον κ. Στρατούλη επισκέφτηκε σήμερα και περιόδευσε στο Νοσοκομείο μας. 
   Η ΛΑΕ είχε ζητήσει συνάντηση με το Σωματείο, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα από τους εργαζόμενους και να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση. Πράγματι έγινε αναλυτική ενημέρωση, ενώ στην μικρή περιοδεία που ακολούθησε δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης από τους ίδιους τους εργαζόμενους. Το κλιμάκιο της ΛΑΕ, εξέφρασε συνολικά την στήριξή του στους εργαζομένους.
    Από τη μεριά μας εκφράσαμε το πάγιο και αδιαπραγμάτευτο αίτημα πως το Αμαλία Φλέμιγκ δεν πρέπει να κλείσει, ούτε να ...αλλάξει χαρακτήρα. Πεποίθησή μας είναι πως ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται, καθήκον των εργαζόμενων και του κόσμου, είναι να παλέψουν ώστε το  Νοσοκομείο να ενισχυθεί άμεσα με το απαραίτητο προσωπικό και με νέο οργανισμό να αποκτήσει τη δυνατότητα αυτόνομης ανάπτυξης.
   Τέθηκαν με την ανάλογη βαρύτητα, τα ζητήματα της υπηρεσιακής αβεβαιότητας του προσωπικού, η επίμονη απόπειρα κλεισίματος του Νοσοκομείου από την προσφάτως αποπεμφθείσα Διοικήτρια  κ. Τσαγδή καθώς και η ανάγκη αξιοποίησης εξοπλισμού και εγκαταστάσεων που σκόπιμα είναι εκτός λειτουργίας.
Δεχτήκαμε τη διαβεβαίωση πως θα γίνει κάθε προσπάθεια στήριξης των αιτημάτων μας.

   Με την ευκαιρία, να πούμε πως θεωρούμε θετικό οι πολιτικές δυνάμεις, οργανώσεις, συλλογικότητες κλπ να επιδιώκουν απ' ευθείας επαφή με τους εργαζόμενους και να μην ενημερώνονται μόνο από τα ΜΜΕ και τις φήμες. Έτσι, όταν κάποιος τοποθετείται δημόσια, έχει και την ευθύνη της τοποθέτησής του απέναντι στο λαό. Στο κάτω κάτω όλοι κρινόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.