-->

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ!

 
Παρά τα πήγαινε - έλα, για το αν θα αναβληθεί, η απεργία των υγειονομικών και η συγκέντρωση - πορεία πραγματοποιήθηκε με καλή συμμετοχή, παρά τις αρχικές προβλέψεις. Απόδειξη ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου είναι μεγαλύτερη απ' όση  μερικές φορές νομίζουμε, όσο και αν η απογοήτευση και η διάψευση, έχει, δικαιολογημένα, δημιουργήσει την αίσθηση της ήττας. 
Π
    Η πραγματικότητα είναι πως τα πραγματικά προβλήματα, ο αφανισμός της σύνταξης, η μείωση των μισθών, η ανεργία, θα έρθουν αναγκαστικά στην επιφάνεια και θα ζητήσουν λύση, γιατί απλά είναι προϋπόθεση ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Γι' αυτό κάθε φορά θα διαψεύδονται με όλο και πιο κραυγαλέο τρόπο οι απόψεις του  "δε γίνεται τίποτα" και "ο κόσμος δεν τραβάει" (παρά τα μεγάλα διαστήματα "νηνεμίας").
   Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για τους εργαζόμενους, και εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Από την άλλη οι "εφικτές" και "υπεύθυνες" που πλασάρουν όλοι οι αντίπαλοί μας, από τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις ως τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία έχει την οσμή της ήττας και της εξαπάτησης. Τα παραδείγματα - πρόσφατα μάλιστα - είναι πολλά!  Ολόκληρη η ιστορία είναι γεμάτη με την κατάρρευση των "εφικτών λύσεων"
    Όσο γρηγορότερα πειστούμε πως εμείς είμαστε τα υποκείμενα της ιστορίας και μόνο η δική μας δράση μπορεί να σταματήσει την επίθεση. Όσο και αδύναμη να φαντάζει κατά περιόδους, είναι εν τέλει "καταδικασμένη" από την πραγματικότητα να δυναμώνει τόσο περισσότερο όσο τα προβλήματα οξύνονται και ταυτόχρονα, όσο εμείς οι ίδιοι αποκτούμε συνείδηση της δύναμής μας και των ξεχωριστών συμφερόντων που έχουμε σ' αυτή την κοινωνία.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΙΣΘΟ - ΣΥΝΤΑΞΗ - ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ! 

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.