-->

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Το Σωματείο διεκδικεί, για όλους τους εργαζόμενους. Δεν μοιράζει ούτε λεφτά ούτε υπερωρίες!

   Με αφορμή ορισμένα σχόλια που τελευταία γίνονται και αφορούν στο μοίρασμα υπερωριών, που τάχα "κανονίζει" το Σωματείο, έχουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους ότι:
1. Το Σωματείο παίρνει αποφάσεις συλλογικά και ουδέποτε ήρθε σε συνεννόηση, ούτε έκανε παζάρια με κανέναν σχετικά με τη "μοιρασιά" υπερωριών σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ προσωπικό.
2. Πάγια θέση μας και εκείνο που διεκδικούμε είναι οι υπερωρίες να δίνονται εξ' ίσου στους εργαζόμενους, καθώς οι ανάγκες είναι τεράστιες. Είναι γνωστό πως η Διοίκηση και η Διεύθυνση έχουν την αρμοδιότητα της βεβαίωσης των υπερωριών. Έτσι η διεκδίκησή μας στρέφεται προς τα εκεί και  - όπως πάντα - η έκβασή της εξαρτάται από τη συσπείρωση των εργαζομένων.
3. Το Σωματείο δεν είναι, ούτε πρέπει να είναι, παράγοντας (ή παραγοντίσκος, ανάλογα τις περιστάσεις) ούτε να έχει πάρε - δώσε με τις Διοικήσεις, άλλο από εκείνο που επιτάσσει η συλλογική συνδικαλιστική δράση και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, που αποφασίζονται δημοκρατικά, ανοιχτά και φανερά.
Τέλος, να ξεκαθαρίσουμε πως ΟΛΑ τα αιτήματα δικαιώνονται μόνο όταν τα διεκδικούν μαζικά οι εργαζόμενοι, χωρίς να τα αναθέτουν σε φωστήρες και "παράγοντες".

Μια λοιπόν και το ξεκαθαρίσαμε, ας κοπούν αυτές οι εκ του πονηρού διαδόσεις, πριν χρειαστεί να επανέλθουμε με...ονόματα και διευθύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.