-->

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Διαμαρτύρονται οι παυθέντες διοικητές γιατί η διαδικασία αντικατάστασής τους έγινε με κομματικά κριτήρια. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

 Μερικές φορές είναι τέτοια η ξεφτίλα...που δεν μπορείς παρά να ενδώσεις στο κουτσομπολιό! 
 
 Διαβάζουμε λοιπόν πως οι παυθέντες διοικητές διαμαρτύρονται γιατί η διαδικασία αντικατάστασής τους δεν ήταν αξιοκρατική και έγινε με κομματικά κριτήρια,. Μάλιστα. Γι' αυτό, λέει, έκαναν σύσκεψη μυστική ... στα κεντρικά της Ν.Δ.!!!! 
Ποσώς μας ενδιαφέρει το κομματικό βιογραφικό (γιατί αυτό είναι το βασικό προσόν) των Διοικητών. Εμείς δεν συν-διοικούμε ούτε συμμετέχουμε στο πως θα εφαρμοστεί καλύτερα η πολιτική των μνημονίων. Δεν μας αφορά λοιπόν η φαγωμάρα των...υψηλών στελεχών της Δημόσιας Υγείας. Το σημαντικό για μας είναι η αντίσταση στην βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζουν πιστά! Καταλαβαίνουμε ωστόσο την ...πρεμούρα που έχει πιάσει ορισμένους. Με τόσα χιλιάρικα το μήνα, μέσα στην κρίση, είναι να αφήνεις έτσι εύκολα τέτοιες καρέκλες; Από την άλλη πως θα πείσεις οτι είσαι ...αγωνιστής (του συστήματος) αμα γυρίσει ο τροχός; Οι καριέρες φτιάχνονται δύσκολα τη σήμερον ημέρα, ακόμα και αν είσαι ...φελός, που επιπλέεις ευκολότερα!
   Βεβαίως τίποτα δεν αποκλείεται. Κάποιους απ' αυτούς - ως πρόσωπα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) - είναι πιθανό να τους ξαναδούμε ...δικαιωμένους! Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι να τους ξαναδούμε ως πολιτική που σκοτώνει την περίθαλψη και τα εργασιακά μας δικαιώματα, και που ευθύνεται για την καθημερινή εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού.Μια πολιτική που δεν θα αλλάξει μόνη της , παρά μόνο να ανατραπεί μπορεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους.
Κατά τα λοιπά, γνωστός ο βίος και η πολιτεία του καθένα! Και εις άλλα με υγεία!


Αντιγράφουμε λοιπόν από  σχετικό άρθρο της Δ. Ευθυμιάδου: 

<<Στα δικαστήρια οι απολυμένοι «γαλάζιοι» διοικητές νοσοκομείων! Μυστική συνάντηση 30 διοικητών Της Δήμητρας Ευθυμιάδου Στην αντεπίθεση περνούν οι γαλάζιοι διοικητές των νοσοκομείων που απολύθηκαν πρόσφατα από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr την περασμένη Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και λίγο πριν τις γιορτές, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε περίπου 30 διοικητές και υποδιοικητές της Αττικής που απολύθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Βασικό θέμα συζήτησης φυσικά – όπως λένε οι ίδιες πληγές του HealthReport.gr– οι νομικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν τις επόμενες ημέρες. Με βάση την απόφαση που ελήφθη, με τη συνδρομή νομικών συμβούλων, θα κατατεθούν τόσο μηνύσεις και αγωγές ενώ θα υποβάλουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αιτήσεις ακύρωσης των παύσεών τους με το επιχείρημα ότι διαπιστώθηκαν μεγάλα ελλείμματα στην τήρηση της διαδικασίας......>>

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.