-->

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Νέα προκήρυξη στον χώρο της Υγείας, που αφορά 1.760 μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού, διοικητικού κλπ προσωπικού.

Σημ. 1. Οι προσλήψεις αυτές είναι βεβαίως καλοδεχούμενες, αλλά δεν φτάνουν, για να ανατραπεί η άθλια κατάσταση, από πλευράς προσωπικού στο χώρο των Νοσοκομείων και της περίθαλψης γενικά.2. Ακόμα δεν είδαμε τις προηγούμενες με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ (4Κ - 5Κ). 3. Πως θα γίνει η κατανομή;4. Θα έχουμε επιβιώσει μέχρι τότε με την κατάσταση της έλλειψης που επικρατεί; 

Τον δρόμο προς το ΑΣΕΠ παίρνει η νέα μεγάλη προκήρυξη στον χώρο της Υγείας, που αφορά 1.760 μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού, διοικητικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Τον δρόμο προς το ΑΣΕΠ παίρνει η νέα μεγάλη προκήρυξη στον χώρο της Υγείας, που αφορά 1.760 μόνιμες θέσεις νοσηλευτικού, διοικητικού και παραϊατρικού προσωπικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκήρυξη ενδέχεται να «σπάσει» στα δύο, όπως είχε συμβεί και με την 4Κ/2015 και την 5Κ/2015, λόγω του πλήθους των ειδικοτήτων και της μεγάλης συμμετοχής των υποψηφίων κυρίως της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Οι ειδικότητες που ζητά το υπουργείο είναι οι εξής: ΠΕ/ΤΕ Νοσηλευτικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, ΔΕ Νοσοκόμων Φυλάκων Ασθενών, ΥΕ Μεταφορέων Ασθενών και ΥΕ Βοηθών Θαλάμου.
Στο μεταξύ, στην πρόσληψη 1.314 εποχικών Ημερήσιων Φυλάκων, Νυχτοφυλάκων και Προσωπικου Καθαριότητας για χρονικό διάστημα 7 μηνών θα προχωρήσει άμεσα το υπουργείο Πολιτισμού. Παράλληλα, προωθείται διαγωνισμός για 90 μόνιμους Φύλακες.

Η Είδηση είναι από το "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.