-->

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΔΕΔΥ: Στήριξη των κινητοποιήσεων στην Υγεία και στην Παιδεία Τετάρτη 8.6

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στήριξη των κινητοποιήσεων στην Υγεία και στην Παιδεία
8 Ιουνίου 2016
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας την από  19-05-2016 απόφαση του Γενικού της Συμβουλίου, στηρίζει τις κινητοποιήσεις που γίνονται την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, από την ΠΟΕΔΗΝ, τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ για την υπεράσπιση των Κοινωνικών Αγαθών της Υγείας και της Παιδείας που συρρικνώθηκαν στα χρόνια των μνημονίων και κινδυνεύουν με ολοκληρωτική κατάρρευση από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και την εμμονή της στις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές.
Για τον σκοπό αυτό, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε όλο το Δημόσιο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ στις 11:00πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας(Αριστοτέλους 17) και στην πορεία που θα ακολουθήσει, με ενδιάμεσο σταθμό ταΠροπύλαια στις 12:30μμ όπου πραγματοποιείται η συγκέντρωση των ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, για να καταλήξει στη Βουλή.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Σημ 1. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Σημ 2. Καλοσύνη της ΑΔΕΔΥ που στηρίζει τις κινητοποιήσεις! Πως το σκέφτηκε να κάνει στάση! Γιατί όχι δηλαδή ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ; Τι ακριβώς δεν είναι ώριμο; Η επίθεση στα δικαιώματά μας ή οι εργαζόμενοι που δεν τραβάνε; Αμ πώς να τραβήξουν με τέτοια "κόλπα"; Το να σηκώνουμε λίγο το καπάκι να φύγει η πολλή πίεση και μετά βλέπουμε, δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε ανάπτυξη κινήματος, κάτι άλλο είναι...
Σημ 3. Μόνη λύση να τους ξεπεράσουμε! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.