-->

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ!

Η μετακίνηση 6 ειδικευομένων σε παράταση γενικών γιατρών γιατρών από το Θριάσιο Νοσοκομείο στάζει την τελευταία σταγόνα διάλυσης στο ίδρυμα που στηρίζει μια ολόκληρη περιοχή…

Πόσο μάλλον όταν οι κενές οργανικές θέσεις στο Θριάσιο φτάνουν τις 210 και αφορούν: 31 θέσεις ειδικευμένων γιατρών, 81 θέσεις νοσηλευτών, 42 θέσεις τραυματιοφορέων - βοηθών θαλάμου, 19 θέσεις παραϊατρικού προσωπικού, 4 θέσεις διοικητικού προσωπικού, 3 θέσεις ΥΕ βοηθητικού προσωπικού, 26 θέσεις καθαριστριών, τραπεζοκόμων και μαγείρων, 3 θέσεις εργατών, 1 θέση χημικού, 1 θέση φυσικού, 1 θέση διαιτολόγου, 1 θέση επόπτη δημόσια υγείας, 1 θέση βοηθού φαρμακείου, 2 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, 2 θέσεις φυλάκων.
Οι εργαζόμενοι του Θριάσιου, καλούν όλους τους υγειονομικούς, τους εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής να συμπαραταχθούν και να διεκδικήσουν:
1) Να ανακληθεί η μετακίνηση των ειδικευόμενων γιατρών
2) Να προσληφθεί το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό σε όλα τα τμήματα και κλινικές. Να δοθούν όλα τα χρωστούμενα ρεπό και άδειες
3) Να μην απολυθεί κανένας επικουρικός εργαζόμενος. Να παραμείνουν με μόνιμη, σταθερή σχέση εργασίας και πλήρη δικαιώματα.
4) Να καταργηθεί η τροποποίηση του Οργανισμού του ΘΡΙΑΣΙΟΥ νοσοκομείου που μειώνει τις οργανικές θέσεις προσωπικού.
5) Να εξασφαλισθεί πλήρης και επαρκής χρηματοδότηση του Θριασίου νοσοκομείου από τον κρατικό προϋπολογισμό για να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες υγείας.



(Από iatropedia)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.