-->

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΕΛΠΝΟ: Απίστευτο, ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας φρέναρε την μισθοδοσία των εργαζόμενων.(Εντάξει, αλλά εκτός από τη... νηστεία επέβαλε άραγε και προσευχή;)

Πολύ πρόσφατα σχολιάσαμε την κατάσταση στο ΚΕΕΛΠΝΟ και επιμένουμε στο σχόλιό μας. Η είδηση που προέκυψε σήμερα δεν αλλάζει βεβαίως την ουσία αλλά είναι ενδεικτική για το ποιόν των Διοικήσεων. Έχουμε ακόμα να παρατηρήσουμε πως το ότι "απλά" αδιαφόρησε ο ιερωμένος και δεν πήγε στη συνεδρίαση, έτσι από μόνος του, μπορεί να έχει και μια δόση αφέλειας. Δε νομίζετε; 
Διαβάστε την είδηση:

Επιστολή προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο απέστειλαν οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, με αφορμή την καθυστέρηση της μισθοδοσίας τους.
Της Νατάσσας Ν. Σπαγαδώρου (onmed.gr)
Όσο και εάν φαίνεται και να ακούγεται απίστευτο, η Εκκλησία Ττης Ελλάδος «φρέναρε» με την στάση της, την μισθοδοσία των 850 περίπου εργαζομένων του υγειονομικού φορέα. Ο εκπρόσωπός της στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΕΛΠΝΟ - εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος - κ. Δημήτρης Κουντουράς δεν παρέστη στην συνεδρίαση του φορέα την περασμένη Τετάρτη, την οποία είχε συγκαλέσει ο καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος με μοναδικό θέμα την μισθοδοσία του προσωπικού, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί τελικά ΔΣ εξαιτίας έλλειψης απαρτίας.
Και το πιο εξωφρενικό από όλα, είναι ότι ο κ. Κουντουράς, βρισκόταν στο κτίριο του ΚΕΕΛΠΝΟ την ημέρα εκείνη, καθώς συμμετείχε σε επιστημονική συνάντηση για την Ηπατίτιδα, όπως τονίζει το Σωματείο, αλλά δεν έκανε τον κόπο να παραστεί στην συνεδρίαση, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο, αρνητική σφραγίδα και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ίδια την Εκκλησία της Ελλάδος.
Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι εάν ο κ. Κουντουράς είχε παραβρεθεί στην συνεδρίαση, το θέμα θα είχε κλείσει καθώς η παρουσία του και μόνο, θα εξασφάλιζε την πολυπόθητη απαρτία (σημειωτέον είχαν παραστεί 4 άτομα και απουσίαζαν 5 μεταξύ των οποίων και η σύζυγος του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη κυρία Ευσταθία Πανατοπούλου).
Σε αντιδιαστολή με την πράξη του κ. Κουντουρά, ο εκπρόσωπος του ΠΙΣ, ο οποίος δεν ορίζεται από το υπουργείο Υγείας αλλά από τον Ιατρικό Σύλλογο παρέστη στην συνεδρίαση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Το Σωματείο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητά την άμεση παρέμβαση του κ.κ. Ιερώνυμου, προκειμένου να λυθεί το θέμα άμεσα καθώς η καθυστέρηση της μισθοδοσίας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους εργαζομένους, αλλά παράλληλα, δεν τιμά καθόλου τον «πνευματικό» ρόλο της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.