-->

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Σύσκεψη φορέων χτεςγια την υγεία με πρωτοβουλία του Συνδικάτου οικοδόμων.

Είδηση ...κατόπιν εορτής, αφού η σύσκεψη ήταν για χτές Τρίτη. Την αναρτούμε όμως, γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως απέναντι στη συμερινή κατάσταση που βιώνουμε, εκδηλώνονται αντιστάσεις από φορείς, σωματεία, συνδικάτα,  κόμματα, που αφορούν την ουσία του ζητήματος χωρίς να περνάνε από κανένα ή μόνο από ελάχιστα ΜΜΕ. Βλέπετε η πρόταση ότι η διέξοδος βρίσκεται στους αγώνες και στην κινητοποίηση ποτέ δεν ήταν δημοφιλής στα κυρίαρχα "Μέσα".

Στη συνέχεια η ανακοίνωση του συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα - Καισαριανής - Ζωγράφου.

Πλατιά σύσκεψη διοργανώνει σήμερα Τρίτη 25 Οκτώβρη στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων και Κλαζομενών), το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων  και καλεί σε μαζική συμμετοχή σωματεία, συλλόγους και φορείς των Ανατολικών Συνοικιών, με θέμα την υποβάθμιση των δημόσιων μονάδων Υγείας και την οργάνωση της πάλης.
Στο κάλεσμά του το συνδικάτο αναδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υγειονομικές μονάδες της περιοχής και καλεί σε αγώνα για πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση των δημόσιων μονάδων Υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Για την κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία, όπως και κάθε είδους πληρωμών των ασθενών.

Παρακάτω επισυνάπτεται η ανακοίνωση σε μορφή PDF. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.