-->

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Απάντηση του Διοικητή της Υ.ΠΕ σε δημοσίευμα για καθυστερήσεις προσλήψεων.

Απάντηση σε δημοσίευμα που και εμείς είχαμε αναρτήσει  έστειλε ο διοικητής της 1ης Υπε κ. Παπαδόπουλους σε site με θέματα υγείας που και εκείνο αναδημοσίευσε την είδηση. Για λόγους δεοντολογίας την αναρτούμε και εμείς.
(Έχοντας όμως τη συναίσθηση πως ενώ οι ελλείψεις είναι σε μέγεθος....ελέφαντα, οι προσλήψεις, ακόμα και με το καλύτερο σενάριο, είναι σε μέγεθος μυρμιγκιού και δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει ακόμα και με τις καλύτερες διαδικασίες...αλλά με άλλους τρόπους!)

 "Σε απάντηση του από 21/10/16 δημοσιεύματος του «Υγεία 360ο» με τίτλο «Από τον... Μάρτη αναμένουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ το επικουρικό προσωπικό! - Μία παροιμιώδης προκήρυξη...»
Ενημερώνουμε ότι διαχειριστήκαμε 5.500 αιτήσεις που αφορούσαν προκήρυξη 162 θέσεων σε νοσοκομεία της 1ης Υ.Πε. και 39 στα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Από τους επιλεγέντες 115 έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία και εργάζονται κανονικά..
Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και αναμένονται από το ΑΣΕΠ οι πίνακες για κλάδο ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού και για κλάδο ΔΕ Προσωπικού Η/Υ Επίσης εντός της επόμενης εβδομάδας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας προς έλεγχο οι πίνακες κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών
Ορισμένες καθυστερήσεις παρατηρούνται καθώς αρκετοί υποψήφιοι είτε καθυστερούν να δηλώσουν την αποδοχή του διορισμού εξαντλώντας την προθεσμία τους, είτε δεν τον αποδέχονται.. Η υπηρεσία μας προκειμένου να διασφαλίσει επίσπευση της διαδικασίας, τους αποστέλλει e-mail ατομικά στον καθένα καθώς και μήνυμα στο τηλέφωνο.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην κρίσιμη κατηγορία ΤΕ Νοσηλευτών, που έχουν εγκριθεί 50 προσλήψεις, από 11/8/2016 που ολοκληρώθηκε ο πίνακας έως σήμερα :
Έχουν αποδεχθεί την πρόσληψη και έχουν διορισθεί 34 άτομα
Έχουν αρνηθεί διορισμό ή δεν έχουν ανταποκριθεί 68 άτομα
Όλα τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην Ιστοσελίδα μας.
Άρα η μεγάλη πλειοψηφία της προκήρυξης του επικουρικού προσωπικού του Απριλίου 2016 εργάζεται κανονικά στα νοσοκομεία της 1ης Υπε, με επιμελή τήρηση των διαδικασιών για αντικειμενική και διαφανή επιλογή του προσωπικού.

Δρ. Άγγελος Παπαδόπουλος
Διοικητής 1ης Υ.Πε.".

(Πήραμε την επιστολή του κ. Παπαδόπουλου από ygeia360.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.