-->

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Αυγενάκης: Προανήγγειλε χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων για εξοικονόμηση 1,5 δισ.

Αναρτούμε την είδηση, αυτούσια από aftodioikisi.gr χωρίς άλλα σχόλια! Είναι τόσο "δυνατή" από μόνη της...
(Αναμένεται τώρα, μετά το ΄"κράξιμο", η διευκρινιστική: "Δεν το είπα έτσι ακριβώς, άλλο ενοούσα", κλπ. Ρε ούστ!)

  Χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να εξοικονομηθεί 1,5 δις ευρώ, προανήγγειλε ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπόλιτευσης, Λευτέρης Αυγενάκης.


Οι «προγραμματικές» δηλώσεις του στελέχους της ΝΔ και στενού συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, έγιναν, σύμφωνα με το «Candianews», κατά τη διάρκεια συνάντησης κομματικών στελεχών στα Ανώγεια της Κρήτης.
Η συνάντηση ήταν με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ και η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη, όταν στέλεχος του κόμματός του τον ρώτησε, ενώπιον μάλιστα δεκάδων άλλων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πώς θα αντιμετωπίσουν το χρέος της χώρας και πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα τους: Θα γίνουν μερικές χιλιάδες απολύσεις “από μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα” κι έτσι θα εξασφαλιστεί 1,5 δισ. ευρώ, απάντησε ο Λ. Αυγενάκης.
Η αναφορά του βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν, καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, φούντωσε και υπήρξαν πολλοί μάρτυρες – κομματικά στελέχη και μη – που άκουσαν με τα ίδια τους, τα αυτιά, το σχέδιο της ΝΔ για την συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.