-->

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Κινητοποίηση των εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/2 10 π.μ

ΣΕ συγκέντρωση - κινητοποίηση, καλεί το σωματείο εργαζομένων ΑΤΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/2 10 π.μ. στο Αίθριο του Νοσοκομείου, με αφορμή την επίσκεψη του αν. Υπουργού. 
Σύμφωνα με το ενημερωτικό που λάβαμε, οι συνάδελφοι τονίζουν σε ανακοίνωσή τους: <<Μπροστά στη θλιβερή κατάσταση του Νοσοκομείου των ράντζων,και των εργολάβων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής (από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κολονοσκόπια), των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και κλινών ΜΕΘ, των χιλιάδων οφειλόμενων ρεπό...>> , οι εργαζόμενοι, αρνούνται την προσχηματική επίσκεψη με αφορμή τα εγκαίνια της ΜΕΘ ΠΑΙΔΩΝ από λεφτά που έδωσαν από το ...υστέρημά τους οι εφοπλιστές!
Καλούν τέλος τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση και να διαδηλώσουν  << Για να πάρουμε πίσω τα χαμένα δικαιώματά μας. Για μόνιμη, σταθερή δουλειά για όλους. Για να φύγουν οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία. Για δημόσια και δωρεάν υγεία. Για παλλαϊκό ξεσηκωμό μέχρι να ξηλωθούν και στην υγεία και παντού όλα τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα κυβερνήσεων - ΕΕ - ΔΝΤ - επιχειρηματικών ομίλων.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.