-->

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζεται ο έλεγχος στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε αναφερθεί στα έργα και στις ημέρες του ΚΕΕΛΠΝΟ, τώρα φαίνεται πως κάποιοι ψάχνουν... Αλλά ταυτόχρονα, όπως διαπιστώνει και το άρθρο παρακάτω, χρησιμοποιούν το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι! Και όσο για το ψάξιμο, μας μοιάζει περισσότερο με αναζήτηση επιχειρημάτων στον πολιτικό πόλεμο για τα ...κουκιά, όταν έρθει η ώρα! "Να εμείς που κυνηγάμε τη διαπλοκή" και τέτοια. Αλλά η μεγάλη πλάκα είναι που ορισμένοι κάνουν ξαφνικά σα να ανακάλυψαν τον τροχό. Σαν να μην είχαν ξανακούσει ποτέ τίποτα παρόμοιο! Ε ρε γλέντια!

Μικτά κλιμάκια ελέγχου θα σαρώσουν το ΚΕΕΛΠΝΟ! Τι αναζητούν οι νέες ομάδες


Φύλλο και φτερό αναμένεται να κάνουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς διαφθοράς, τα μικτά κλιμάκια ελέγχου που θα δημιουργηθούν.

Έγκυρες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι εντός των ημερών αναμένεται να δημιουργηθούν μικτά κλιμάκια ελέγχου όλων των ελεγκτικών μηχανισμών της χώρας, προκειμένου να εξετασθούν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα κατασχέθηκαν πρόσφατα από τους εισαγγελείς διαφθοράς από τα αρχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι η σχετική απόφαση ελήφθη σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ενώ επικεφαλής της έρευνας των μικτών κλιμακίων θα είναι η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.
Στην έρευνα και στα μικτά κλιμάκια πρόκειται να συμμετάσχουν εκτός των άλλων ελεγκτές της Οικονομικής αστυνομίας αλλά και του ΣΕΥΥΠ (οι γνωστοί «ράμπο Υγείας»), το οποίο και ανέδειξε το θέμα των σκανδάλων του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Τι ερευνάται
Η νέα πιο εστιασμένη έρευνα γίνεται στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί, ενώ όπως έλεγαν υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη στο HealthReport.gr, στόχος είναι να μην παγώσει η έρευνα και να εξετασθούν σε βάθος όλα τα στοιχεία καθώς φαίνεται ότι η υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ αποτελεί προτεραιότητα για την εισαγγελία διαφθοράς.
Αυτό που θα εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα μικτά κλιμάκια των εκλεκτών είναι εκτός από τα κονδύλια που δόθηκαν σε ΜΜΕ και πως αυτά συνδέονται πιθανώς με την προώθηση διαφόρων συμφερόντων, αλλά και οι προσλήψεις που τυχόν έγιναν με παράνομο ή παράτυπο τρόπο.
Εξάλλου είναι γνωστό πως το ΚΕΕΛΠΝΟ επί σειρά ετών αποτελούσε το νούμερο ένα Οργανισμό, για την τοποθέτηση «δικών μας παιδιών» από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Κάτι που δε φαίνεται και σήμερα να έχει εξαλειφθεί πλήρως. 
Παράλληλα όμως τα μικτά κλιμάκια θα ερευνήσουν με κάθε τρόπο από τα κατασχεμένα αρχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα κονδύλια που πέρασαν μέσα από τον φορέα αλλά και τα πολιτικά πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται.
Ταυτόχρονα αξιοσημείωτο είναι όπως τονίζουν πληροφορίες του HealthReport.gr, ότι ορισμένα αρχεία κρίσιμων περιόδων φαίνεται να έχουν κάνει φτερά. Γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό στους αρμοδίους για το τι μπορεί αυτό να σημαίνει. Γι αυτό και θα εξετασθούν λεπτομερώς αυτές οι περίοδοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.