-->

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Η ΤΥΦΛΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ.

Μεγάλη αναμπουμπούλα με τη δικαίωση 10 πρώην Διοικητών Νοσοκομείων. 
Όπως έκαναν και οι προηγούμενοι, που είχαν διοριστεί από τον Α. Παπαδόπουλο και διώχτηκαν από το Σαμαρά που έβαλε τους δικούς του, έτσι και ετούτοι αναμένεται να "μαζέψουν" εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.(Τουλάχιστον σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις)
Είναι γνωστό ότι Διοικητές των Νοσοκομείων είναι πολιτικά πρόσωπα, διορίζονται από τις κυβερνήσεις για να εφαρμόσουν τις πολιτικές που θα τους υπαγορευτούν.Γι' αυτό παίρνουν παχυλότατους μισθούς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ! Η επιλογή τους είναι καθαρά πολιτική και κομματική. Όλα τα άλλα είναι για τα μάτια του κόσμου.(Μόνο που η δικαιοσύνη δεν το ξέρει αυτό καθ' ότι...τυφλή)
 Γι' αυτό λοιπόν ορισμένοι έχουν κάθε λόγο να δηλώνουν "εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη" Ορισμένοι όμως! όχι όλοι!. Στις δικαστικές διεκδικήσεις πχ , όπως το ανθυγιεινό ή τα 176 €, οι απορρίψεις πήγαν σύννεφο. Όταν όμως πρόκειται για τα διορισμένα κομματικά στελέχη αλλάζει το πράγμα!!! Θεωρούνται διωχθέντες που πρέπει να αποζημιωθούν για τη ζημιά που υπέστησαν.(Αυτή που προκάλεσαν όσο διοικούσαν ...δεν μετράει).


Παρακάτω η είδηση (κύρια σημεία) όπως ανέβηκε στο health report. (Δ. Ευθυμιάδου)- Οι υπογραμμίσεις δικές μας.
Έρχονται αγωγές εκατομμυρίων από πρώην Διοικητές Νοσοκομείων για παράνομη απόλυση! Όλο το παρασκήνιο.

    Οι αγωγές είναι το επόμενο βήμα των πρώην Διοικητών των Νοσοκομείων που απολύθηκαν από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μετά τη δικαίωση 10 Διοικητών για παράνομη απομάκρυνση. Σε άγγιγμα του…Μίδα είναι πιθανό να εξελιχθούν οι υποθέσεις δικαίωσης από το ΣτΕ των Διοικητών των Νοσοκομείων, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, οι περισσότεροι αποπεμφθέντες Διοικητές Νοσοκομείων, αναμένεται να διεκδικήσουν με αγωγές, αποζημίωση χιλιάδων ευρώ για την παράνομη απομάκρυνση τους.
   Άλλωστε το Συμβούλιο της Επικρατείας απεφάνθη πως 10 απομακρύνσεις Διοικητών και Αναπληρωτών Νοσοκομείων δεν έγιναν νόμιμα. [...]  Μετά την απόφαση του ΣτΕ οι Διοικητές των Νοσοκομείων που απομακρύνθηκαν μέσα σε ένα θολό τοπίο, θα ζητήσουν με αγωγές αποζημιώσεις από το ελληνικό δημόσιο και το υπουργείο Υγείας. Εξάλλου υπάρχει και το προηγούμενο όπου το 2004 Διοικητές Νοσοκομείων που είχαν διορισθεί επί υπουργίας Αλέκου Παπαδόπουλου και απομακρύνθηκαν, πήγαν στα δικαστήρια, κέρδισαν και έφυγαν στην τσέπη τους με χιλιάδες ευρώ ο καθένας. Όσοι μάλιστα παραβρίσκονταν στη διαδικασία αυτή λένε στο HealthReport.gr ότι κανείς δεν έφυγε με κάτω από 150.000 ευρώ.

  Βραχνάς για το υπουργείο Υγείας οι αποζημιώσεις. 
Στην περίπτωση που γίνει κάτι ανάλογο τώρα, θα αποτελέσει μεγάλη επιβάρυνση για το δημόσιο τομέα, τη στιγμή βέβαια που η κυβέρνηση κουρεύει μισθούς και συντάξεις στο πλαίσιο του νέου μνημονίου. Πάντως μετά τη θετική απόφαση για τους 10 Διοικητές Νοσοκομείων από το ΣτΕ, σχεδόν όλοι όσοι απελήθησαν άρον άρον, θα έχουν τουλάχιστον αναδρομικές μισθοδοτικές απαιτήσεις, χωρίς να υπολογίσει κανείς και την ηθική βλάβη. [...]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.