-->

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.



ΜΑΖΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Οι σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες στην Αθήνα ήταν μάλλον οι μαζικότερες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια, παρά τη σποραδική βροχή όλο το Πρωί. 

Το ΠΑΜΕ είχε συγκέντρωση στη πλ. Εθνικής Αντίστασης στην Αθηνάς, οι ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στη Κλαυθμώνος και από εκεί και ύστερα υπήρξαν καλέσματα με συγκεντρώσεις και προσυγκεντρώσεις κατά μήκος της Πατησίων. Από τη ΛΑΕ, από τη Λαϊκή Αντίσαση - ΑΑΣ, φοιτητικούς συλλόγους, σωματεία, την ΟΚΔΕ, τη Πρωτοβουλία για Συντονισμό, σωματεία, οργανώσεις της Αριστεράς, αναρχοσυνδικαλιστικά σχήματα κ.λπ. 

Την ίδια εκτίμηση, ώς προς τη μαζικότητα, εκφράζει και σε Δελτίο Τύπου η ΑΔΕΔΥ, η οποία καλεί επίσης <<όλοι και όλες να ανταποκριθούμε στην έκκληση του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και δεκάδων ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης που μας καλούν ...και να  δώσουν το «παρών» αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, ώρα 18:30, στο Σύνταγμα, στο παλλαϊκό ενωτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, ανυπακοής και αντίστασης στο 4ο μνημόνιο.>>

Κάλεσμα λοιπόν για συλλαλητήριο υπάρχει για αύριο Πέμπτη,στο Σύνταγμα, (το ΠΑΜΕ καλεί σε αντίστοιχη συγκέντρωση, 7μμ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ) στο οποίο φαίνεται ότι θα συμμετάσχουν , οι περισσότεροι φορείς και οργανώσεις που ήταν και σήμερα στην απεργιακή συγκέντρωση.  

Επίσης, στο πλαίσιο του αυριανού συλλαλητηρίου (Πέμπτη 18/05/2017) στην πλατεία Συντάγματος, η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». 
 Συμμετέχουν τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες: 

  • Κίτρινα ποδήλατα 
  • Γεράσιμος Ανδρεάτος 
  • Βασίλης Λέκκας 
  • Μάνια Παπαδημητρίου 
  • Ζωή Παπαδοπούλου 
  • Νατάσα Παπαδοπούλου – Τζαβέλλα 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.