-->

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κοστέλο: Θέλει να “κουρέψει” μισθούς στο Δημόσιο! (Το κατάλαβες ή...)

Η είδηση όπως την αντιγράψαμε από το aftodioikisi.gr αναφέρει:

<< Ο επικεφαλής της Κομισιόν στην Τρόικα, ΝΤΕΚΛΑΝ ΚΟΣΤΕΛΟ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ειδήσεις», ασκεί πιέσεις προς την Αθήνα για να προωθήσει ένα συνεκτικό πακέτο μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο που θα έχει δημοσιονομικά οφέλη το 2018 και το 2019. Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα προβλέπει μείωση του μισθολογικού κόστους επιδομάτων και θέσεων εργασίας με σταθερό, μόνιμο και διαρθρωτικό τρόπο. >>

Μία είδηση που σχεδόν πέρασε "στα ψιλά" δείχνει τι έχουμε να περιμένουμε το επόμενο διάστημα από την περήφανη διαπραγμάτευση Κυβέρνησης και δανειστών. Μειώσεις μισθών και θέσεων εργασίας απαιτούν οι εταίροι μας και μάλιστα με "σταθερό, μόνιμο και διαρθρωτικό τρόπο" - (Είδατε οι "αθώες" διαρθρωτικές αλλαγές που μας πιπιλίζουν τ' αυτιά χρόνια τώρα;) 
Είναι όλο και περισσότερο φανερό πως το εργαλείο επιλογής" για να περάσουν αυτά το μέτρα είναι βέβαια η αξιολόγηση! Αυτός και μόνο αυτός είναι ο πραγματικός της χαρακτήρας.
Φαίνεται ότι ... καθώς θα έρχεται η ανάπτυξη, εμείς θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη για τη δουλειά μας και για το μεροκάματό μας.
 Ας μην τους διευκολύνουμε λοιπόν:  Να δώσουμε από τώρα τη μάχη, λέγοντας όχι στην "αξιολόγηση", να συνεχίσουμε ενωμένοι, να υπερασπιστούμε τη ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.