-->

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! 4ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11πμ - 3μμ, την ΠΕΜΠΤΗ 23 Νοεμβρίου 2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σύμφωνα και με την κινητοποίηση που έξήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ, όλοι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία, ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην 4ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11πμ έως 3μμ, την ΠΕΜΠΤΗ 23 Νοεμβρίου 2017.

ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "Α.ΦΛΕΜΙΓΚ":
Καλούμε όλους τους συναδέλφους,να ενώσουμε τη φωνή μας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να μην απολυθεί από το Νοσοκομείο μας και από κανένα Νοσοκομείο, κανένας εργαζόμενος, με οποιαδήποτε μορφή σχέση εργασίας.
Το δικαίωμα στη δουλειά, δεν είναι "παροχή φιλανθρωπίας", ούτε μπορεί να παζαρεύεται με πρόσχημα την "ανακύκλωση της ανεργίας". Η επιλογή αυτής ή της όποιας άλλης σχέσης εργασίας είναι μια εκβιαστική επιβολή από το κράτος και όχι βέβαια επιλογή των εργαζομένων.
Ιδιαίτερα απευθυνόμαστε στους συναδέλφους με ελαστικές σχέσεις εργασίας που η απόλυσή τους είναι προ των πυλών. Είτε είναι λίγοι (όπως στο Α. Φλέμιγκ) είτε περισσότεροι (στα μεγάλα Νοσοκομεία), οι συνάδελφοι πρέπει να βαδίσουμε, όλοι μαζί, με αποφασιστικότητα, το μόνο δρόμο που απομένει. Το δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης του δικαιώματος της μόνιμης και σταθερής δουλειάς.

  •  Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη δικαιώματα.
  •  Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των συναδέλφων. Οχι άλλα προσχήματα!
  •  Δωρεάν περίθαλψη για όλο το λαό.

Όλοι στην κινητοποίηση
την Πέμπτη 23/11 και ώρα 12μ. στο υπ. Υγείας
για μόνιμη και σταθερή δουλειά


 Σωματείο Εργαζομένων "Α. Φλέμιγκ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.