-->

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΣ.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συνάδελφοι, όπως ίσως θα γνωρίζετε, στις αρχές αυτής της εβδομάδας, η διοίκηση κάλεσε τα Σωματεία των Νοσοκομείων του Συγκροτήματος, προκειμένου να μας παρουσιάσει το "σχέδιο" σχετικά με τη διαμόρφωση των οργανισμών των Νοσοκομείων.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11/17, στις 12.30 στον 4ο όροφο, προκειμένου να ενημερώσει για το ζήτημα, τις απόψεις που ακούστηκαν και τις θέσεις των εργαζομένων.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ Α. ΦΛΕΜΙΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, .

Πρώτο βήμα, για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις, είναι η πλήρης γνώση και συνειδητοποίηση της κατάστασης. Να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς σημαίνουν οι διάφορες "προτάσεις" και ποιό είναι το πραγματικό περιεχόμενο του "διαλόγου". Τόσο αυτών που λέγονται όσο και αυτών που σκόπιμα "στρογγυλεύονται" ακόμα και αυτών που σκόπιμα αποσιωπούνται. 


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11 ΣΤΙΣ 12.30μμ ΣΤΟΝ 4ο ΌΡ.

Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
Η ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "Α. ΦΛΕΜΙΓΚ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.