-->

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ο αλλος ανθρωποςΣημ. Και άλλες φορές απ' αυτό το χώρο, έχει προβληθεί το έργο και οι ανάγκες μιας πραγματικά αξιόλογης και ειλικρινούς προσπάθειας. Η κοινωνική κουζίνα "Ο άλλος άνθρωπος" αποτελείται από απλούς ανθρώπους, σαν και μας, που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια, για να δίνουν κουράγιο και δύναμη σε "άλλους ανθρώπους" που βρίσκονται σε ανάγκη.
Δεν έχουμε την αυταπάτη πως, ακόμα και με τη μεγαλύτερη αυτοθυσία των ανθρώπων, το πρόβλημα της φτώχειας, της πείνας και της ανάγκης πρόκειται να λυθεί μ' αυτό τον τρόπο. Σ' αυτή την κοινωνία, Η αδικία και η φτώχεια, η προσφυγιά και ο ξεριζωμός, ο ατομικισμός είναι συστατικά της.Και οι κοινωνίες, ιστορικά αλλάζουν με άλλους τρόπους, με ενεργή συμμετοχή όλου του λαού που πρέπει να διεκδικήσει το δίκιο του.
ΟΜΩΣ, αυτό δεν αναιρεί ούτε τα χιλιάδες γεύματα που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια ο "Άλλος 'Ανθρωπος", ούτε την ανακούφιση που έχει προσφέρει σε χιλιάδες συμπολίτες μας που είναι σε ανάγκη. Ούτε βεβαίως η ανάγκη για τους κοινωνικούς αγώνες αναιρεί την ανάγκη της έμπρακτης αλληλεγγύης σε όσους έχουν ανάγκη!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ "ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!

Παρακάτω η επιστολή βοήθειας, όπως τη λάβαμε. χωρίς παρεμβάσεις. Έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. 
 ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ;
Αποτέλεσμα εικόνας για ο αλλος ανθρωπος 
<< Οπως εχω πει απο την πρωτη ημερα που ξεκινησαμε την ιδεα της Κοινωνικης Κουζινας Ο Αλλος Ανθρωπος,οτι οι δρασεις θα συνεχιζοντε οσο το στηριζουμε μονο οι ανθρωποι.Πιστος σε αυτη την ιδεα και αποφαση μας ειμαι στην δυσαρεστη θεση να ανακοινωσω το σταματημα των δρασεων που αφορουν το Κοινωνικο Σπιτι Του Αλλου Ανθρωπου καθως τα εξοδα καθε μερα ειναι και πιο πολλα και καταλαβαινοντας το προβλημα θα σταματησουμε τις δρασεις του σπιτιου αλλα και το ιδιο το σπιτι.>>

Αποτέλεσμα εικόνας για ο αλλος ανθρωποςΣε αυτα τα 4 γεματα χρονια στο σπιτι του Αλλου Ανθρωπου,το οποιο το πληρωατε ολοι εσεις απο το υστερημα ή το περισευμα σας εχουμε καταφερει να περασουν απο το σπιτι πανω απο 10.000(Δεκα χιλιαδες) ανθρωποι να πιουν τον καφε τους να φανε το πρωινο τους,να κανουν μπανιο,να πλυνουν τα ρουχα τους να μοιρασουμε σε πανω απο 6000(εξι χιλιαδες) οικογενειες τροφιμα για ολο τον μηνα,να δωσουμε σε 300 παιδια καθε χρονο ΟΛΑ τα σχολικα που χρειαζοντε για να πανε στο σχολειο τους,απο την τσαντα εως το μολυβι και την ξυστρα,καθε 2 φορες την εβδομαδα σε παιδια να κανουμε βοηθητικη διδασκαλια,να δημιουργηθει θεατρικη ομαδα αλλα και να μαγειρευουμε για 3000 μεριδες σχεδον καθε μερα την περιοδο της προσφυγικης κρισης(2015 εως και 2016).

Ο νεος λογαριασμος του νερου ειναι 1380 ευρω,το ενοικιο που χρωσταμε ειναι για 3 μηνες(1500) το χρεος στο τουριστικο πρακτορειο για τα εισητηρια στην Μυτιληνη ειναι 863 ευρω,τα δανεικα ειναι 2460 ευρω και η μερες συνεχιζουν να τρεχουν καθως και τα εξοδα.Δεν υπαρχει λογος απογοητευσης αλλα μονο περηφανιας για ολους εσας3 που σε αυτα τα 4 χρονια εχουμε καταφερει να κανουμε ολα ααυτα με μονο της δικες μας δυναμεις.Σας ευχαριστω απο καρδιας και η δραση της Κοινωνικης Κουζινας Ο Αλλος Ανθρωπος θα συνεχιστει με τα μαγειρεματα στον δρομο σε πεισμα ολων οσων πολεμανε αυτη την ιδεα βαζοντας το οικονομικο πανω απο την δραση και την ιδεα της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Η KΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 15 δΕΚΕΜΒΡΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ιδιοκτητη του.Κωνσταντινος Πολυχρονοπουλος ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 084/609402-35 και

IBAN GR7801100840000008460940235 Παναγουλα Πολυχρονοπουλου του Μιχαηλ

SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

Paypal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.