-->

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Εισβολή των νοσοκομειακών γιατρών στο υπ. Υγείας

Συγκέντρωση είχα προγραμματίσει για σήμερα στο υπ. Υγείας, στις 11 το πρωί, οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ), στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους ενάντια στο σχέδιο νόμου για το χρόνο εργασίας των γιατρών. Ωστόσο, βρήκαν τις πόρτες του υπουργείου ερμητικά… κλειστές, καθώς τα ρολά ήταν κατεβασμένα.
Παρόλα αυτά, δεν πτοήθηκαν, και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και εισέβαλαν στο υπ. Υγείας, και προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη, ενώ ανέβηκαν στον όροφο των υπουργών ζητώντας να συναντηθούν μαζί τους και να απαιτήσουν την απόσυρση του νομοσχεδίου – εκτρώματος, όπως το έχουν χαρακτηρίσει.
Προκλητική ήταν η στάση της πολιτικής ηγεσίας που δεν έκανε τον κόπο να βρίσκεται στο υπ. Υγείας και να συναντήσει αντιπροσωπεία των νοσοκομειακών γιατρών. Μάλιστα ο γενικός γραμματέας κ. Γιαννόπουλος που εμφανίστηκε και μίλησε με τους γιατρούς, που μπήκαν στο υπουργείο, ανέφερε ότι δεν έχουν διαβάσει καλά το νομοσχέδιο το οποίο επιλύει και δεν δημιουργεί προβλήματα!!!Μετά τη λήξη της κατάληψης οι νοσοκομειακοί γιατροί έκαναν πορεία στη Βουλή. [...]
Από: ergasianet.gr (απόσπασμα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.