-->

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ 6/11 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ!


ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12/17 ΣΤΙΣ 11 πμ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗ (Α. ΦΛΕΜΙΓΚ) , στην ΚΟΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που διοργανώνουν τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΣ!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Όπως έχουμε προγραμματίσει, ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη, ο πρώτος κύκλος των κινητοποιήσεων - ενημέρωσης, ενάντια στο σχέδιο συγχωνεύσεων και καταργήσεων που αφορά τα Νοσοκομεία μας και που, κυρίως, βάζει σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο κλεισίματος το Αμαλία Φλέμιγκ.
Συνάδελφοι, αγωνιστήκαμε και κρατήσαμε το Νοσοκομείο ανοιχτό. Περάσαμε πολλά για να το αφήσουμε να κλείσει τώρα.
Τα προβλήματα πολλά, οι ελλείψεις και οι συνθήκες άθλιες, χειρότερες από άλλα Νοσοκομεία που επίσης περνάνε δύσκολα.
Το δίλλημα είναι δικό μας και πρέπει να αναλάβουμε την ευθύν να το απαντήσουμε:
Θα σκύψουμε το κεφάλι, θα υποταχτούμε στην απογοήτευση ή θα διεκδικήσουμε ανάπτυξη του Νοσοκομείου, αποκατάστασή των λειτουργιών, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς;
Για άλλη μια φορά, αγωνιζόμαστε από κοινού με τα Σωματεία "ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ" & "ΠΑΙΔΩΝ" , όχι μόνο για τη δική ας δουλειά και μέλλον αλλά και για την περίθαλψη του κόσμου, για ασφαλείς και αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας!
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ "ΣΧΕΔΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, όχι μόνο τους συναδέλφους μας, αλλά την τοπική Αυτοδιοίκηση, τις συλλογικότητες, το λαό της περιοχής!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ. 
ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ,
 ΑΜΕΣΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .
ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ. 

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12/17 ΣΤΙΣ 11 πμ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗ (Α. ΦΛΕΜΙΓΚ) , στην ΚΟΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ που διοργανώνουν τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.