-->

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΦΛΕΜΙΓΚ! Ενίσχυση σε προσωπικό εστίασης: ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ...ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια από προχτές η απόφαση του Δ.Σ. που αφορά στην ενίσχυση του Νοσοκομείου με μία τραπεζοκόμα από ιδιωτικό συνεργείο για δύο μήνες!
Είναι γνωστό πως πολύ καιρό τώρα είμαστε στο αμήν. Και μάγειρα δεν έχουμε και τραπεζοκόμες επίσης. Η εισήγηση στο Δ.Σ. παρακάτω για να παρθεί η απόφαση είναι ενδεικτική της κατάστασης.
Εμείς να πούμε επιπλέον πως οι τραπεζοκόμες, μεγάλες γυναίκες όλες, έχουν σακατευτεί τόσα χρόνια από τα βάρη (για τους γνωρίζοντες, δεν έχουμε "κεντρική διανομή" και όλα γίνονται με το καρότσι!) . Να πούμε επίσης πως ο ένας και μοναδικός μάγειρας δεν μπορεί όχι τα ρεπό της εβδομάδας να πάρει αλλά ούτε να αρρωστήσει!
Ας γνωρίζουν ακόμη όλοι, πως τον τελευταίο καιρό διανομή φαγητού έχουν κάνει όχι μόνο τραπεζοκόμες αλλά και άλλοι συνάδελφοι, γιατί απλούστατα δεν υπήρχε τραπεζοκόμα. Μας τελείωσαν κυριολεκτικά!
Αυτή κατάσταση που ξεπέρασε κάθε όριο, όταν οι υπηρεσίες δεν ήξεραν το πρωί, αν θα υπάρχει ανθρωπος να μαγειρέψει ή να σερβίρει το απόγευμα, υποχρέωσε και τον Αν/τη Διοικητή του Φλέμιγκ να αιτηθεί άμεσα προσωπικό. Ζήτησε ουσιαστικά ένα μάγειρα και τρείς τραπεζοκόμες για να εξασφαλιστεί μια ελάχιστη λειτουργία. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που ζητήθηκε αυτή η ενίσχυση (Στο μεγαλύτερο μέρος με μετακινήσεις, οι οποίες χωρίς προσλήψεις δεν λύνουν κανένα πρόβλημα) Εκείνο που έγινε δυντό τελικά ήταν η ενίσχυση με μία τραπεζοκόμα για δύο μήνες από ιδιωτικό συνεργείο! Έχει κανείς την αυταπάτη πως λύθηκε το πρόβλημα;
(Άραγε τα "αναπτυξιακά σχέδια" που τόσο συζητιούνται τελευταία, περιλαμβάνουν μάγειρα, ή σκέφτονται κατάργηση της κουζίνας και catering;)
Επίσης σύμφωνα με τα "ποσοστά" δεν δικαιούμαστε λέει άλλο προσωπικό. Ακόμα κι' αυτό είναι χατηρικό! ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΙΤΙΣΤΟΥΝ. (Τελικά αυτά τα "ποσοστά" δεν είναι και τόσο αθώα ε;)
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. λοιπόν, ενισχύεται το προσωπικό της διατροφής για δύο μήνες!

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΟΡΟΪΔΙΑ! 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

Διαβάστε παρακάτω τη σχετική εισήγηση και την απόφαση του Δ.Σ., είναι πολλαπλά διαφωτιστική!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.