-->

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΕΔΗΝ: Τρίωρη στάση εργασίας 12 - 3 τη Δευτέρα 15 Ιαν.

Τρίωρη στάση εργασίας έχει προκηρύξει για τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), και συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος, που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την γ' αξιολόγηση.

Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τα μέλη της να λάβουν μέρος στην στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου και να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προς αποφυγήν περικοπής ή περιορισμού του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας διεκδικώντας μάλιστα την αύξηση του αλλά και την επέκτασή του και σε άλλες ειδικότητες. Επίσης διεκδικούν την ένταξή τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, ενώ αντιτίθενται και στην κυβερντητική πρόταση για τις απεργίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.